Stiri din lumea reala|Efecte subtile

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

 1. Sorin says:

  …şi lovituri, diverse tipuri de lovituri, fiind noul cuvînt la modă acum !

 2. ice4you® says:

  Trebuie sa fiu de acord cu tine, exista o manipulare masiva in acest sens care sporesc frica si sadesc instabilitatea. Se vorbeste de:

  – lovituri de stat;
  – lovituri in justitie;
  – lovituri in siguranta;
  – …

  Dar de loviturile astea cu recul masiv in patura sociala tacuta nici dracu nu vorbeste nimic. Oare ar trebui sa devina mai vocala? Are sens? Ma gandeam azi, ca avem de 28 de ani o teoretica libertate, ce dracu am facut cu ea?

 3. Vasile says:

  Iarna naspa ICE, anu’ trecut pe vremea asta aveam ghiocei in gradina, acum sunt -8 grade si centrala merge non-stop, asa ca ar trebui sa ne bagam mintile in cap si sa spunem stop la a mai pune botu’ la manipularile lui Iohannis.

  Guvernul trebuia lasat sa faca ce a zis ca face, cand iesea brandusa si spanacul puteam sa o punem de mitinguri la iarba verde cu mititei si bere.

  Sa vezi ce o sa ne coste luna asta de frecat menta pe la proteste, unii s-au bucurat la 100 de lei sau mai stiu eu ce socoteli au avut, pachete cu purcelu de la mamica prin camine si pe la gazde, da vine februarie si asta intodeauna e o luna a dracului de perversa.

  Am zis ca ficusul e planta si sta in ghiveciul lui da asa odata sa devina mutant si sa umble pe strada, nu m-am asteptat, bine n-o sa fie daca nu ne astamparam si ne apucam un pic de munca.

 4. ice4you® says:

  Au trecut sarbatorile si veselia spartului in figuri pe credit. Incepand de luna asta vine abia nota de plata pentru nesabuinta de atunci si usor usor si pentru frecatul manganului de acum. In loc sa avem cat mai urgent un guvern dupa alegeri si un buget ce sa dea drumul la treaba, avem proteste despre nimic in strada, cu un ficus mutant (mi’a placut asta) in frunte si atentate la toate si orice. Cine dracu crezi ca pricepe ceva? O fi mai naspa cand or veni facturile la gaze, alea la curent si mai ales se vor termina borcanele cu zacusca prin camine/gazda … atunci sa vezi tu ce AWARE or sa fie unii. Tot inainte … la referendum zic, ca tot nu aveam ce dracu sa facem cu cateva milioane de euro.

 5. Vasile says:

  Iote o stire reala, la 5 zile de la incendiu de la Bamboo anchetatori nu au intrat in incinta arsa, oare de ce?! laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.