Suntem tot mai putini de sarbatori

Aseara ca tot ningea frumos afara si se pusese o zapada proaspata si frumoasa, am zis sa dau o tura de oras. Am luat cu mine cainele zapezilor si am plecat sa ne bucuram putin de atmosfera, dar spre suprinderea mea, fata de anul trecut sau alti ani cand orasul era plin de oameni si mai ales copii care se bucurau, am dat peste un oras (aproape) gol, desi frig nu era, de nins, ningea si era prima zi de Craciun …

Recunosc ca am cam avut un oarecare soc, confirmandu’se cumva spusele mele de acum ceva vreme. De vina o fi si saracia cu care a ales primarul asistatilor social sa ne premieze anul asta in ce priveste impodobirea orasului fata de acum cativa ani …

Cand drept e ca ne’a lipsit zapada … dar macar erau oameni!

Acum pe aici se practica urcatul la munte in perioada asta, alternativa fiind accesibila tuturor avand in vedere ca in orice directie ai merge ajungi la munte in maxim 10-20 de minute. Pe de alta parte pe langa numarul celor plecati care nu mai vin de sarbatori acasa, probabil ca acum au primit vizite din partea celor ramasi pe aici.

Oricum ar fi, recunosc ca fata de alti ani, anul asta mi s’a parut cel putin straniu sa vad un oras aproape gol de sarbatori, dupa toata agitatia dinaintea lor.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. Malin says:

  Pe la noi a fost fix invers. Orasul aglomerat, traficul aglomerat si terasele pline pana tarziu in noapte.

 2. ice4you® says:

  Probabil ca asa va fi si pe aici de Revelion cand de obicei are loc un reflux de oameni.

  Sarbatori linistite si bucurie sa ai alaturi de cei dragi, Maline! smile

 3. Marius Cucu says:

  Exact asa a fost si la mine aseara. La 2,3 dimineata erau grupulete pe strada ce se plimbau, carciuma nu ne-a dat afara nici la 2 si ceva in conditiile in care, noi, inchideam lumina la 0:00 in alte dati.

 4. Mack says:

  Las ca i-ai gasit pe drum spre Obarsie…fu bine? 😛

 5. ice4you® says:

  Dute’n pusca mea … laugh laugh laugh N’am mai apucat sa scriu … dara, da … de gasit i’am gasit pe toti pe la munte de zici ca pe toti i’au apucat subit sporturile de iarna si dorul de natura … :mrgreen: