Tara in care libertatea este o iluzie


Nu sunt anti-USA cum nici pro-USA. Sa fie la ei … am eu vorba mea … dar ce se intampla acolo incepe sa devina din ce in ce mai trist. Dupa luarea multor libertati in numele unei lupte anti-teroriste (din cand in cand isi mai pun la pamant cat un bloc sau scot din joben cate un terorist) … si zvonurile ca in curand nici libertatea de a avea o arma nu va mai fi una (desi le este garantat acest lucru prin constitutie) … acum le este amenintata si libertatea on-line prin strategia „celor sase lovituri” care pe scrut se traduce prin alierea celor mai mari provideri de internet in lupta impotriva pirateriei ce vor da 6 avertismente celor care folosesc retele P2P (expl. torrent) care daca sunt ignorate poate duce pana la incetinirea sau suspendarea conexiuni la internet in functie de fiecare provider.

Interesant este faptul ca acesti provideri tin in acelasi timp sa isi linisteasca utilizatorii prin asigurari ca nu va exista filtrare de continut si nici liste negre care vor merge la autoritati. laugh

Pai mai oameni buni … cat de prost sa fi sa crezi ca nu iti filtreaza continutul si ca nu raporteaza mai departe?! Pai daca nu il filtreaza … de unde stiu ce e si mai ales ce nu e piratat?! P2P nu este sinonim cu pirateria … pe acest tip de retele poate fi schimbat continut freeware … teoretic o filtrare de trafic inseamna o violare a intimitatii pentru care nu exista nici o scuza atata vreme cat exista si prezumtia de nevinovatie ce ar trebui sa fie inviolabila intr’o tara care se pretinde model de libertate si democratie. In plus de asta incetinirea sau suspendarea conexiuni nu este cumva o violarea unor drepturi contractuale din partea furnizorului de internet?

Sunt curios daca in America mai exista oameni care sa lupte macar pentru iluzia libertatii si daca aceste masuri de violare a unor drepturi vor fi acceptate la fel ca si restul.

2 comentarii la „Tara in care libertatea este o iluzie”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura