TechNation

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. Malin says:

  In cazul meu nu e asa cum spui tu. Am de-a face toata ziua cu tehnologia asa ca atunci cand “scap” prefer sa nu o folosesc decat eventual daca primesc vreun mail sau vreo alerta de la server. Pe telefon am toate notificarile dezactivate mai putin alertele de la banca. Ba mai mult, in orele de odihna telefonul se pune singur pe silent.
  Dincolo de asta eu unul nu suport touchscreenul si ecranele mici…

 2. ice4you® says:

  Maline noi suntem niste exceptii crede’ma! Nu stiu cum e prin satul tau spaniol de acolo, da pe aici prin satul romanesc e boala grea, nu de putine ori fiind la un pas sa iau la bataie pe aia de care te impiedici pe la metrou sau chiar pe strada ca ei merg ca niste zombii lipiti cu ochii de mizeriile alea de telefoane!

  “Dincolo de asta eu unul nu suport touchscreenul si ecranele mici…”

  +1 ! laugh

 3. the_sniper says:

  Eu sunt undeva pe la mijloc.Tehnologia modernă mi se pare utila…pana la o adică.Sunt perioade in care îmi vine sa-mi arunc aifonu’ pe geam,sa-l înlocuiesc cu un Motorola V3 banal,și nici calculatorul nu-l mai deschid o săptămână.Imi face bine,mă mai purific mental nițeluș.
  Sincer,când am văzut clipul Chained to the rhythm semnat Katy Perry,i-am înțeles mesajul instantaneu,și îmi venea sa ma iau singur la palme

 4. ice4you® says:

  Asta?

  Bun, bun! Ma bucur ca nu fac parte din, nu sunt in, si mai ales ca … nu am inghitit pastila rosie! laugh

  P.S. Super-misto ’90Th sounds with pin-up related consumerism legacy!

 5. cola says:

  Sunt dependent de email ca și de fumat.. gadget-urile sunt utile, din motive diverse.. fără ele ne cam baune neuronul stingher in cutia craniană laugh.. cât de des mai citim ceva mai amplu de un SMS, tweet, email, ca să nu zic ceva scris pe hârtie, eventual legat într-o carte.. nu prea mai avem cale de întoarcere.. nici dacă am locui permanent pe muntele athos laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.