Vuitton de Romania|O realitate trecuta cu vederea de rapoartele guvernului

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

2 Responses

 1. Malin says:

  La Cisnadie a fost fabrica initiala infiintata cu mai bine de 10 ani in urma, apoi pentru ca voiau sa se extinda au ajuns la Avrig, intai intr-un spatiu inchiriat de la primarie si mai apoi construindu-si propria fabrica mult mai mare decat ce au la Cisnadie.
  Pentru Avrig, locurile alea de munca de 133-200 de euro au fost mana cereasca in contextul in care la Avrig munca se platea mult mai putin, iare venirea celor de la Somarest a ridicat stacheta.
  De fapt cautarile cele mai frecvente pe net relationate cu Avrig contineau in urma cu ceva vreme cuvintele “angajari” si “Somarest”: https://zpoz.net/7E3ws
  Nu stiu cat de sclavi sunt avrigenii lucrand pentru straini, dar stiu ca erau mult mai sclavi inainte sa vina strainii…

 2. ice4you® says:

  Pai saracii oameni ce vrei sa faca? E ca pe vremuri in VALE cand sa muncesti la mina era visul oricarui localnic, desi era o munca oribila, grea si foarte periculoasa, macar luau niste banii cu care sa poata supravietui. Asta este blestemul zonelor amarate din tara asta, se multumesc saracii oameni cu ce primesc chiar daca ce primesc este o farama din cat ar merita defapt, tac si inghit, ca alte variante nu au.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.