Ti’ai potrivit ceasul la ora de vara?

Cica am dormi cu o ora mai putin acum ca ceasul s’a dat cu o ora in urma, astazi fiind cea mai scurta zi din an cu cele doar 23 de ore ale sale. Ma bucur cumva ca o sa avem parte de mai multa lumina naturala … desi o sa ma zapaceasca complet schimbarea asta de ora … cel putin pentru cateva zile.

La voi cum e? Va adaptati usor?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. Costin says:

  Romanul, ca de obicei, n-a stat pe ginduri si-a si emanat un banc :
  Intrebare: -Cum se face sex dupa ora de vara?
  Raspuns: -Se dau limbile cu o ora inainte!

 2. Marius Cucu says:

  Am setat playlist-ul cu o ora-n minus. E singurul care nu s-a dat singur inapoi. Restul… e cancan smile

 3. ice4you® says:

  Bun bancul Costine! laugh

  La laptopul meu este prima oara cand a trebuit sa setez ora manual. Nu am inteles prea bine de ce … dar ma rog. laugh In rest mai am un ceas de asta de perete non-smart … la care iara trebuie sa imi aduc aminte combinatia de butoane si … sa nu uit maine dimineata sa iau o scobitoare ca sa il setez si pe ala de pe masina. laugh

 4. radu says:

  o zi-doua, dupa aia e normal!

 5. the_sniper says:

  Am citit pe Facebook urmatorul banc.Cica niste albi incercau sa ii explice batranului indian avantajele orei de vara/iarna.
  Raspunsul lui:”Doar oamenii albi sunt atat de neghiobi incat sa creada ca daca taie o fasie din capatul paturii si o coase in celalalt capat,patura va deveni mai lunga”
  OMG laugh