Tineri care pot schimba Romania si merita promovati

Pe langa fii’mea am tot zis eu ca mai sunt si alti tineri care merita apreciati si ca tara asta are totusi un viitor dincolo de hastag? Am zis.

Eh, dupa cum ma stiti, m’am pus mereu in barca alora care resping vloggul ce se face prin Romania, 99% din el fiind despre niste unii care dau mult din maini in vremea in care nu spun absolut nimic, daca nu fac niste glume proaste sau fac vlogg de calatorie pe care il confunda cu ei. N’am avut rabdare sa ii urmaresc pe nici unii, am mai incercat, m’am mai straduit … am zis ca nu o fi de mine … pana am dat peste un vlogger care mi’a atras atentia!

„… un mesaj general (n.r. pentru tineri din generatia mea) este legat de a învăța. Educația nu se termină o dată cu școala/facultatea. Și nu trebuie să aștepte să li se predea ceva la școală ca să învețe acel ceva.”

In cheama Cristian Dascalu, un vlogger de vreo 26 de ani din Craiova care a refuzat un job bine platit la Google pentru a reveni in Romania, intreaga lui poveste am citit’o aici, pentru ca mai apoi sa il descopar si pe canalul lui de youtube. Si iaca ce am gasit …

Desi are 26 de ani, are foarte multe lucuri de zis in vremea in care da mult mai putin din maini. Sincer, mi’a placut si am zis sa il promovez. smile n’Joy … smile

5 comentarii la „Tineri care pot schimba Romania si merita promovati”

  1. Meh, mi-ai mai scos un draft de la naftalină. smile Il urmaresc de pana sa explodeze si sa faca 100 de mii. Ah, am scris si aici de el.

    Tipul e ok momentan si sper sa nu fi urcat pe un val si sa poata sa se mentina in ceea ce face.

    Răspunde
  2. S-au întors mai mulți, nu doar băiatul ăsta .. spune niște lucruri corecte – gen familia e mai importantă decât societatea , în a determina dacă devii un tembel, sau un om cu mințile la locul lor .. se cramponează prea mult de învățământ, nu e asta cheia problemelor noastre, problema noastră reală e mediocritatea agresivă, auto suficiența și superficialitatea .. de fapt sunt tarele timpurilor noastre, și social media este unul dintre vinovați .. în România nu e nici mai bine dacă revin mai multi, nici mai rău … va fi mai bine doar când nu mai acceptăm sa fim slugile altora, direct sau prin interpuși ..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura