Totul este Cancan …

Ce gandesc eu?

Sunteti niste analfabeti care isi scriu “ziarul” pe genunchi in prea multa goana dupa “senzational”.

Exemplul de mai sus este unul minor … nu ca mi’ar fi rusine nici cu altii … gen Libertatea, care in goana sa ne arate tzatele uneia, au inventat un cuvant nou in DEX … fotomodelalaugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Victor says:

    daca greselile astea ar fi doar in editia electronica ar fi o treaba, problema e ca le-am gasit si in editiile tiparite. si nu vorbesc aici doar de cancan si de libertatea ci de ziare mai serioase. ca sa nu mai spun ca virgula e aruncata pe oriunde numai unde trebuie nu, la intamplare.

    cat despre Oana Zavoranu…eu cred ca o sa ajunga in rai pentru ca dracu’ nu o sa o primeasca in iad…stie si el ca n-ar putea sa-i faca fata. :))

  2. Demon (powered by ice4you) says:

    Pai este acelasi rahat ca si cel online, diferenta este ca unul are parte de suport imprimat iar celalat ramane in virtual … oricum ar fi … nu ai ce sa te mai miri intr’o tara de analfabeti care mai nou scriu cu niste prescurtari ce pe mine unul ma lasa pe dinafara … (cf,bn,sf,tc … si asa mai departe …)

    In ce o priveste pe panarama … sa mor eu ca mi’se rupe … singurul lucru care imi place din toata povestea este Pepino … care i’a facut praf pe toti fara mila laugh