Tovarasul Drula si „teroristi” de la metrou

A vuit ieri toata preasa miluita sau inregimentata, fiecare dupa punctajul primit, in legatura cu protestul sindicatelor de la metroul din Bucuresti, (la care nu s’au solidarizat si sindicatele de la metroul clujean cool ), ce au avut darul de a da peste cap intreg orasul si doar cine cunoaste Bucurestiul, poate intelege ce a insemnat asta cu adevarat. La microfonul din linia intai a luptei de clasa a iesit urmasul lui Beria reincarnat in tovarasul Drula, ministrul userist al Transporturilor care probabil inspirat fiind de cartile bolsevice citite in copilarie si povestea lui Vasile Roaita, a solicitat militiei si jandarmilor sa intre peste aia 900 de oameni blocati in subteran si sa o puna de o Grivita Rosie in varianta 2021.

Tovarasul Drula si „teroristi” de la metrou

Dupa ce Citu ne’a indentificat ca „teroristi” pe toti aia care refuzam cu obstinenta sa stam cu capul bagat in cur si sa fim sceptici la toate gogosile de tufa ce ne sunt servite de la tribunele Ministerului Adevarului, nici Drula nu se lasa mai prejos si impreuna cu oamenii care si i’a pus politic pe la conducerea Metrorex in intentia de „depolitizare” a institutiilor statului, a trimis o sesizare inspre DIICOT in care ii acuza de terorism pe sindicalistii de la metrou, spumegand ca jandarmi si militia refuza sa aplice niste masuri abuzive, respectiv sa se duca peste oamenii aia in subteran ca sa ii rezolve problema lui de vendeta personala cu un lider de sindicat controversat.

Cineva ar trebui sa le explice idiotilor astora macar notiunea de „terorist”

Nu stiu cata carte au si ce or fi invatat ei pe la scolile alea de afara, insa in mod cert, ori habar nu au ce inseamana „terorist” in limba romana, ori habar nu au despre nimic legat de greutatea acestui cuvant si cand se foloseste. Ca tot traim in #RomaniaEducata, poate ca ar fi timpul ca domnul profesor de fizica si presedinte al Romaniei, intre turele de schi sa le tina niscaiva meditatii la care e priceput ca nimeni altul, in care sa includa si explicarea acestui termen care nu inseamna ca cine nu e cu ei, e impotriva lor si nici ca traiesc in Korea de Nord, desi ala pare a fi idealul lor, ca asa intelegem si de ce Clotilde era suparata ca la Sectorul 1 o incurca mereu niste voturi din consiliu, cum si pe tovarasa Ana Pauker Munteanu de Timisoara, organizarea de flagrante doar de anumite institutii ale statului care nu sunt ei.

Opinie personala

Legat de sfidare a autoritatii si legimitatea protestului, nu sunt eu in masura sa ma pronunt, sa o faca cei in drept. Legat de matusalemicii influenti lideri de sindicate din Romania, care defapt sunt niste carteluri organizate ce sunt folositi in stil mafiot de resorturile politice in functie de interese, am tot scris si nimeni nu ma poate acuza ca le sunt fan cu nici pe ei procurorii de 31 de ani. Ca la metrou nu e mai altfel si ca acolo e o cloaca mafiota, se stie bine si nu cred ca are rost sa intram in detalii ca din cate vad nici procurorii nu sunt intresati, dar ce trebuie inteles dintr’o democratie este ca oamenii au dreptul la protest si asta trebuie respectat, ca sunt sau nu manipulati, asta e cu totul alta discutie si oricum ar fi, reprimarea in forta nu este o solutie decat in statele totalitare cum a fost si ala de am zis ca ne’am scapat prin 1989. Tovarasul Drula, acest mic Beria reincarnat, nu e decat oglinda a ceea ce ar putea fi Romania daca el si tovarasi lui ar reusi sa puna mana pe toata puterea in statul asta, adica de Doamne fereste si doar atat am vrut sa punctez! Idiotii care il aplauda doar ca democratia le pute, as zice sa isi faca bagajele si sa ceara vize pentru Korea de Nord, unde totul este fix asa cum isi doreste tovarasul iubit si ei asisderea! buba

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura