Travel Mix Channel

Odata cu trecerea la un alt operator de cablu, m’am pricopsit si cu cateva canale noi despre care nu stiam mare lucru dar care m’am bucurat sa le descopar, ca o gura de aer binevenita in peisajul media romanesc, ce in mare parte s’a transformat intr’un soi de tabloide TV. Printre canalele descoperite si afla si Travel Mix, un canal curajos de televiziune, care vine pe o nisa turistica, imbinand in acelasi timp documentare ce au la baza si date istorice, foarte bine si frumos realizate. Nu am avut multa vreme la dispozitie, dar cat am apucat sa ma uit la TV, pot doar sa il recomand si in acelasi timp sa ii felicit pe cei ce au avut curaj sa faca si un altfel de televiziune adresata celor care vor sa vada mai mult decat nunta lui Borcea!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. Yamasha says:

  Sediul il au in ploiesti, sunt destul de noi pe piata nu au nici jumatate de an…dar au oameni de calitate, majoritatea dintre ei fosti colegi de-ai mei. smile

 2. ice4you® says:

  Mi’a placut din start curajul lor de a ataca o asemenea nisa de piata, care aduce destui bani daca este exploatata cum trebuie si se munceste. Pana la profesionism mai au ceva de lucrat, insa se descurca excelent pentru o televiziune tanara care ataca un segment unde sunt pionieri. 😉

 3. mirela says:

  Stai linistit ca sunt varza.nu au programe,nu au oameni,nu au camere,nu
  Au masini.si toate astea se vad in calitatea prgramelor. Norocul lor e ca au cativa realizatori buni. Insafara promovare se vor stinge ca orice alt balon de sapun.idea e buna dar prost pusa in practica.ar trbui sa investeasca pentru a reusi.eu incer nu le dau un an pe piata.