Unde dai si cine crapa

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. Vasile says:

  Sunt cateva chestii in tara asta care trebuiau sa fie de importanta strategica si in proprietatea statului, exploatarea resurselor naturale de orice fel, productia de energie si distributia, cu legi clare, responsabilitati maxime la nivel de securitate nationala, din pacate o ardem nonsalant si imbecil la nivel de Africa ecuatoriala si am ajuns sa stam cu chirie in propria casa si sa ne uitam pe geam cum alti dorm in patul nostru si sa mancam resturile aruncate sub masa ca la cotei, suntem niste cotei pribegi in tara noastra, am pus un presedinte strain, cum am facut mereu de-a lungul istoriei, nu ne ia nimeni partea, suntem o tara orfana.

 2. ice4you® says:

  Vasile, e de Doamne fereste cum a ajuns tara asta! Energia e pe mainile altora care fac ce vor fara ca nimeni sa ii traga la raspundere in afara de cateva mustrari prin presa sub forma prafului de ochii pentru prosti; resursele naturale sunt pe mana altora care le exploateaza cum vor, tot cu ajutorul nemijlocit al ticalosilor de pe la noi; agricultura si industria alimentara asemenea … si statul roman? Care stat? Vorba unui bun prieten: ba e un miracol ca tara asta mai exista ca numai Dumnezeu are grija de ea!

 3. cola says:

  Bre, tovarăși.. soluția e simplă.. nu avem lemn de foc, punem pe foc mobilă din asta bună, din lemn românesc, de o fac capitaliștii străini la noi.. că aia sunt gospodari , și găsesc lemn.. facem atâtea mofturi, zău așa.. numai la Ikea găsești material lemnos sa încălzești vreo două județe, laolaltă cu rumegușul și cocoloașele de hârtie aferente mobilei tip tfl..

 4. Vasile says:

  Interesant Cola si foarte subversiv good

 5. Malin says:

  Sau poate ca doar ne saboteaza Putin ca sa ne vanda gaz la suprapret laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.