Vin facturi de la Hidroelectrica … fara numar

Pana acum toata lumea reclama faptul ca nu vin facturi de la Hidroelectrica, si pe buna dreptate, chiar nu veneau, Hidroelectrica promitand de un an de zile ca isi vor pune la punct sistemul de facturare si o aplicatie prin care sa ai un control asupra lor si sa le si poti plati.

Vin facturi de la Hidroelectrica … fara numar

Daca promisiunea cu aplicatia nu s’a indeplinit nici pana acum, in ultima saptamana, sau mai exact de cand Hidroelectrica s’a lista la bursa, facturile au inceput sa vina fara numar, adica in cinci zile, patru facturi, ultima azi dimineata, lunile facturate ajungand undeva la martie, inclusiv.

Facturi estimate

Desi am trimis luna de luna citirea, astea patru facturi mi’au venit ca estimate, nu am stat sa verific ce au estimat ei, atata vremea cat sumele de pe facturi aparent sunt cam in marja consumului de energie pe care il am, insa odata cu venirea facturilor si pe luna aprilie-mai, o sa trebuiasca sa fiu ceva mai atent mai ales intr’o locatie, unde sunt sumele cele mai mari.

Plata esalonata a facturilor la Hidroelectrica

Daca va aflati in situatia in care aveti sume mari de plata si acestea au venit gramada odata cu facturile emise, pe langa termenul de 45 de zile pentru plata facturilor, Hidroelectrica a pus la punct un sistem de plata esalonata, unde in baza unei cereri puteti solicita esalonarea platii facturilor restante, pentru o perioada de 6 luni de zile, avand posibilitatea alegerii sumelor pe care va permiteti sa le platiti, mai multe detalii gasiti aici.

7 comentarii la „Vin facturi de la Hidroelectrica … fara numar”

 1. Eu am primit pana acum doua facturi estimate pe minus, desi nu am mai platit nimic din ianuarie cand am primit o factura pe decembrie! search Probabil ca urmeaza sa primesc si eu zilele astea pe lunile restante, au facut un haos, dupa ce ziceau prin februarie ca emit cate doua facturi/luna, adica una la doua saptamani! wacko

  Răspunde
  • Probabil ca au copt treaba odata cu listarea la bursa, urmand o capitalizare masiva cu lichiditati, odata ce facturile restante incep sa fie platite de consumatori. Ideea e ca toata nebunia asta cu facturi la gramada e la limita legala, scaparea lor find posibilitatea de esalonare a platilor pe care o au activa deja. Mda, sper ca pana la inceputul toamnei sa se termine nebunia asta si sa ajunga la zi cu facturile.

   Răspunde
 2. 3 bucati si la mine intr-o saptamana, toate estimari desi am trimis indexul. Deocamdata si la mine par a fi apropiate de consum, o sa le platesc in alea 45 de zile, iar daca exagereaza, le solicit esalonare, sa astepte si ei cum am stat si eu dupa ei. hi

  Răspunde
  • Cumva e bine ca macar avem speranta sa ajungem naibii odata la zi, ca de un an de zile e situatia asta de rahat. Poate reusesc cumva sa puna la punct si pagina aia sa poata toata lumea plati fara sa isi mamance nervii cu alte rahaturi de aplicatii intermediare.

   Răspunde
 3. Trei facturi am primit, ianuarie-februarie-martie, tot estimate, cea din martie e mai mare cu vreo 40Kwh fata de ce am transmis eu. O sa le platesc deocamdata cum au venit si vedem cum o reglam la urmatoarele.
  Ai cumparat actiuni? smile

  Răspunde
  • Cam asa am zis si eu, vedem ce si cum cand or veni urmatoarele facturi!

   Nu, sunt prea sarac sa aiba rost sa cumpar doar niste maruntis! Treaba aia e pentru baietii mari. smile

   Răspunde
 4. Ce noroc de sansa ca tomna’ s-a listat la bursa. Dupe ce o vor cumpara neste bajeti dastepti (rumuni si/sau strainezi) sa vezi cresteri de tarife. Dupe cresteri, asa cam la un an-doi, se vor vinde actiunile inapoi statului, cu pret triplu si cu investitii spre zero Kelvin. Reteta e paraverificata. Apoi statul va creste iar tarifele, ca tre’ sa-si scoata parleala. Iata binefacerili investitiilor straineze si a schemelor Ponzi sau cum dreaq le mai zice la bursele alea! Pup! laugh1

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura