Vine, vine primavaraaaa …

Desi mai este o zi pana la Craciun vremea de afara ma duce cu gandul la sarbatorile de Pasti … un lucru care nu pot sa spun ca ma bucura inspre deloc. Imi doream sa fi avut o iarna cu zapada cat de cat … mai ales in preajma sarbatorilor. Nici chef de fotografie nu am desi spre surprinderea mea anul asta au impodobit mai frumos ca niciodata oraselul meu de la munte. Asteptam totusi ceva zapada ca sa merite iesirea la vanatoare de fotografii.

Sucks …

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. Radu says:

  Se zice ca va fi cea mai calduroasa iarna din ultimii 60 de ani. principalul vinovat; fenomenul El Nino, care se pare ca anul asta a atins cote alarmante, incat nu lasa aerul rece de la Polul Nord sa coboare spre Ecuator, perturband rutinele normale ale vremii.Nu-I de mirare ca avem coduri rosii de poluare….

 2. Marius says:

  Azi a fost zi de primavara. Mai mai sa merg in maneca scurta.
  Sa n-afecteze culturile de iarna… c-o punem la anul.

 3. Dobre Petronel says:

  Mie-mi place cum e afara. Mi-a permis vreamea sa dau o tura cu bicicleta in pantaloni trei sferturi. Ș))

 4. ice4you® says:

  @Radu – nu putea sa isi vada de treaba lui acolo … unde ii e locul?!

  @Marius – ei ash .. pe noi ne afecteaza oricum … ca sunt indudatii, ca ii zapada, ca ii cald, ca ii TVA 9% … tot aia.

  @Petronel – la mine in masina pot regla temperatura si pentru nud daca simt nevoia.

 5. sunshine64sm says:

  El Nino nu o mai putut ajunge la Polul Nord posibil pentru ca nu o dat spaga, si ce putea sa dea ar fi fost doar citeva grade de caldura ! Ce altceva putea sa deie ?! Ca vremea e cam pe dos, asta ar fi alta poveste si inceputul unei serii (benefice) de articole pe blog. Dar poate ca ar fi plictiseala prea mare pentru un serial cvasi-interminabil, ca si telenuvelele. Asa ca din cind in cind mai ne legam de vreme, ne legam devreme(!), legam si dez-legam, incercam sa intelegem, sa stabilim, ce se intimpla si ce nu se intimpla, complicat… Nashpa ca nu prea este zapada, colinzile parca nu mai suna bine, iar plugusorul trebe pus pe roti ca sa mearga. La fel si sania trasa de cai. Cel mult numai daca nu dam cu tunurile… cu tunurile de zapada… oare ce-ar fi sa dai cu zapada pe strazile mai principale din orase ?! Asa, sa zboare zapada dintr-un camion. Hmmm…