Violenta in afara supravietuirii nu are justificari!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

 1. cola says:

  ‘barbatul’ revoluționar modern este asistat social la patruzeci și ceva de ani, lovește din spate mișelește cu un box palmat și este salvat de la reținere de un grup de pirande tfl-iste isterice care își pun fustele in cap .. și Darwin s-ar cruci văzând atâta evoluție în câțiva ani ..

 2. ice4you® says:

  N’as vrea sa se inteleaga cumva gresit ca as fi vreun adulator sau aparator al “batraneilor” astora, ba chiar dimpotriva si pe mine ma calca in fiecare zi pe toti nervii posibili si imposibili atunci cand ma inghesuie si imi dau coate prin RATB, magazine … si oriunde ai mai multa treaba in rest, bagandu’se mereu in seama aiurea si cunoscandu’le si agresivitatea de care dau dovada daca sunt provocati, dar de la a ii injura printre dinti (cum fac eu de multe ori) si pana la a te apuca sa dai in ei, e cale lunga!

  In rest ca veni vorba de Darwin … parazitii de genul gibonului in discutie, sunt tari in pumn doar cand dau peste unii mai slabi ca ei, ca in rest se caca pe ei cand dau de unul despre care sunt constienti ca le’ar rupe oasele de si’ar pune mintea cu ei, d’aia si avea BOX’ul ala la el, cacatul cu ochii! Sper doar ca alea 5 minute de celebritate sa il coste pe masura, ca asa poate ii iasa din capul paduchios eroismele revolutionar/tefeliste!

 3. vasile says:

  Iata si adevaratul film si unicul, cu adevaratul adevar despre adevarata jandarmerie care apara batrani, fosti nomenclaturisti, de amarati care #rezist pe unde pot aparandu-se disperati de nomenclaturisti care injura #rezist -and la pensie si votand si acum cu Iliescu, rusine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.