Ziua cu doua finale|Un trofeu cat un miting

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

9 Responses

 1. Marius says:

  Și… reziști?

 2. ice4you® says:

  Abia ce am tras apa!

 3. vasile says:

  Un ceai de menta?

 4. ice4you® says:

  Ala se serveste la alte mitinguri facute mai pe iarna, asa.

 5. ice4you® says:

  Durere mare in tefelime, cum ziceam … p0|@ bani de la Soros … crazy

  P.S. Pentru cine nu o recunoaste, tanti e doar un amarat de actoras ratat la Teatrul Evreiesc, sorosita in carti pentru Guvernul tehocacat, aka Guvernul meu, dar a pierdut atunci trenul, iar amu o venit pe aci prin piata sa isi pise un pic ochii la o actiune civica live pe feisbuc. wink

 6. cola says:

  Nu vrei sa te conducă un partid de neisprăviți, care nu știe să își organizeze disciplinat un miting propriu .. impresionant desantul organizat, cu autobuze și autocare aliniate , în număr nemaivăzut de mine în București .. nu am reușit să mă apropii la mai puțin de 50 m de incinta pietii propriu zise, cu chiu cu vai m-am strecurat până spre girafa , așa mai pe lângă gard .. am văzut și eu direct poporul psd-ist, și ce să vezi, arată ca poporul român .. cu mâini muncite și fețe arse de soare, că nu toată lumea poate să fie slugă de multinaționale, cu aer condiționat și cubicle .. nu prea vorbeau romgleza, și spre dezamăgirea mea sinceră nici nu înjurau, deși aveau tot dreptul – cel mult huiduiau , și făceau zgomot de vuvuzele .. au venit să-și vadă liderii, buni sau răi, dar de care depinde viața lor de zi cu zi .. concluzie – ăsta e chiar poporul român, restul sunt doar anarhiști frustrați, care nu cred în nimic bun .. nici măcar în dumnezeu ..

 7. ice4you® says:

  Am vrut si eu sa ajung pana acolo insa din motive bine intemeiate nu am putut sa ma duc, iar asta as fi facut’o tocmai pentru a lua contactul putin cu realitatea din teren. Atat cat am reusit sa vad la televizor, tind sa iti dau dreptate. Oricat au ras idiotii, sa aduci in Bucuresti un asemenea desant, sa il organizezi si sa il duci dupa aia inapoi prin toate colturile tarii fara sa ai parte de nici cel mai mic incident, denota o organizare mai mult decat draconica si bine pusa la punct, in vremea in care transmite si un mesaj de forta, dupa cum bine spuneai si tu. In definitiv, in ciuda tuturor mizeriile care i’au denigrat in fel si chip, sunt oameni ca mine si ca tine, care au mers acolo pentru ca dincolo de chemarea liderilor de partid, ei si cred in ceva si nimeni nu are dreptul sa ii judece in vreun fel! E alegerea lor pana la urma si au tot dreptul la ea.

  L’am urmarit ieri pe Dragnea care zicea ceva, ce nu stiu cat de luat in seama a fost, dar ar fi bine ca unii sa il asculte cu atentie, macar uneori:

  “Electoratul PSD a prins gustul protestelor!”

  Desi idiotii s’au apucat sa faca imediat misto, eu zic ca nu e deloc de ras ci mai degraba de ingrijorat! Multi fiind oameni simpli care nu au iesit prea mult din zona lor nu au venit la Bucuresti de teama, ca deh, sti cum e … se gandesc oamenii sa nu dea de rele. Buna organizare si faptul ca nu au fost inregistrate incidente s’ar putea sa ii incante pe destul de multi oameni simpli, dar satui de mizeria si haosul din ultimii aproape doi ani, multi ar cotiza si veni fie si doar pentru a face o vizita la Bucuresti, pe autocarele/trenurile alea legandu’se la modul serios prietenii la un jinarsuc, o berica, o slanina cu ceapa sparta … sti cum e! laugh
  Pe langa asta, spre deosebire de ailalti de o treaba sunt sigur: in majoritate covarsitoare, aia de au fost in Piata aia sambata, au fost si vor merge si la vot! wink

  Bravo tovarase Cola pentru ca ai fost acolo! drinks

 8. cola says:

  Chiar dacă m-am uitat cu atenție, nu am văzut urma de alcool, aveau peste tricoul alb însemnele cu România 100, nu mizeria caricaturală cu cătușele promovată de idioți, cuiva i se făcu rău, o criză gen epilepsie sau ceva, au venit paramedicii și lumea a făcut cerc mai larg, să aibă cine trebuia spațiu să intervină, nu isterii, nu țigănie .. și da, și eu am lăsat pet-ul de apă în iarbă, că nu aveam unde draku să-l pun in marea aia de oameni, dar deja la 10 fără un pic, zona spre statuia aviatorilor era curățată și pet-urile în saci de plastic .. de ce aș crede ce spun toți cretinii jegoși, și să nu cred ce am văzut cu ochii mei .. deși nu aveam tricou alb, și era clar că nu sunt din grupul lor , nu s-a uitat nimeni nici măcar cu suspiciune..

 9. ice4you® says:

  Sunt unul dintre nebunii care te injura daca te vede pe strada ca arunci ceva pe jos, iar daca nu are pe cine, atunci le ia si le duce la gunoi injurand in rem! laugh Venind de la munte, am participat voluntar la asemena campanii de adunat gunoaie, vrei sa iti spun cat de civilizati erau tefeleii ‘telectualii lu’peste dupa ce veneau pe acolo si ce puteam aduna dupa ei? In cazul dat insa, este o enormitate manipulativa sa o dai inainte cu mizeria lasata dupa o mare de oameni care nu ar fi avut unde depozita gunoiul ala, gen pet’uri de apa (vara +30 de grade in sus), nici daca ar fi vrut asta. Intr’un final, de aia exista salubritate publica care si’a facut datoria vreme de o luna si jumatate, seara de seara si atunci nu a mai comentat nimeni si nici live’uri cu scremuti ce s’au dus pe acolo sa se dea ‘telectuali, nu au mai fost necesare.
  In concluzie, sa lasam mizeriile unde isi au locul, schelalaiturile astora fiind doar niste gesturi disperate ale unui penibil ce atinge patologicul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.