Selfie cu revolutia din inima insangerata a protestelor talibane|Revolutia shaormei

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. cola says:

  csf, ncsf .. doar fu..tuta .. că ce bani sa iei de la semi-asistații ăștia shaormisti .. cititori de lozinci , deci analfabeți care știu doar alfabetul.. csf, ncsf .. cine i-a pus să ia credite in franci elvețieni ? csf,ncsf..

 2. ice4you® says:

  Bag picioarele … il inteleg azi pe ficus de ce era asa suparat pe jandarmerie! I’a spart gasca de talibani, taman cand erau cu milioanele pe la realitatea.

 3. Vasile says:

  Ce sa zic, frumos, clar si la obiect!

  M-am uitat aseara pe Gigi toata noaptea de am azi o mahmureala crunta laugh
  Aveau aia la camere si erau peste tot, dubios de peste tot , plus ca aveau niste reporteri pusi pe … ca jandarmi au instigat, de le-a taiat aia sunetul din emisie, de evidenti ce erau.

  Eu am zis de ziua pe aici de ultrasi si batai cu jandarmi, oricum a fost slabut, un test doar, gandit pentru a vedea strategia jandarmilor. Treaba asta era normala si s-au momit unii pe alti, fraieri au fost aia prinsi la mijloc, dupa cum apar si in poze, cu copii, catei si…. nu mai zic laugh

  Treaba e nasoala, Sasalaul si presa romaneasca(aiurea care mai are actionariat roman, doar intact cred, am citit pe undeva?!) e pusa pe “acum pe ei si pe mama lor”, vor sange pe strazi cu orice pret, asta e parerea tuturor celor ce cunosc evolutia acestui tip de miscari si care cunosc dinamica lor.
  Asta de aseara nu a fost nimic, doar o incalzirea pentru a vedea reactiile externe si a creia reactii externe, la ce declaratii face Sasalaul cat Dulapul(by Cola) vrea sigur sange pe caldaram; “A fost nevoie de moartea acelor tineri ca Guvernul Ponta să demisioneze”, deci ….gura pacatosului adevar graieste.

  Sa dea D-zeu sa ma insel si sa vorbesc numai prostii!

 4. ice4you® says:

  Pai nu ziceam eu ieri ca se lasa cu show pe seara si jandarmeria o sa le arate locul? laugh Multi au crezut ca protestele dupa ureche sunt plimbare in parc, de unde si retarzi cu copii si caini dupa ei. Vazand ca ii funny, geeen, i’a luat curajul fesbucist pe tot mai multi, inconstienti fiind ca incalca legea prin participare la mitinguri neautorizate. Odata, de doua ori, de trei ori …era un tic,tac,tic,tac evident pentru orice om cu mai mult de 2 neuroni ca anarhia trebuia sa inceteze. Aseara a fost doar incalzirea sa mai sparga din ei, azi se vad deja rezultatele ca la multi li s’au cam muiat genunchii. Daca mai intind mult coarda urmeaza o pulaneala ca afara …ca tot asta isi doresc si sa’i vezi cum revin la lupta pe feisbuc. laugh

  Multumim jandarmeriei romane ca a ramas singura institutie citava la cap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.