Acoperitii din CNA se descopera si surpriza: NU SUNT “ROSII”!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. Redoo says:

  Doi rahati mari si lati exista in televiziunea romaneasca: Rares Bogdan si Mihai Gadea…Acu, nu stiu care-i mai mare, dar tind sa cred ca Gadea…A, mai e una pe la romania tv, aseara, total intamplator, am prins cu coada urechii o intrebare adresata unuia din platou:
  Domnule X, in conditiile in care tot mai multi oameni din tara-si anunta venirea la protestul de sambata, lucru ce seamana extrem de mult cu venirea minerilor din anii 90, dumneavoastra ce parere aveti, de ce se strang oamenii? Nu le mai place guvernul Dancila, nu le mai place Presedintele?…

 2. ice4you® says:

  Ca vreau, ca nu vreau, trebuie sa iti dau dreptate … si clar Gadea ma asteptam sa fie cel mai mare ca doar ii de la A3, nu? laugh Da stii care e totusi marea diferenta dintre ei? Unul are platite la zi la taxele la stat atat ca televiziune cat si pa persoana fizica; alalatu’ pe langa faptul ca nu stie nimeni de unde si din ce e platit, de vreo 8 ani nu plateste nici un leu nici pa persoana fizica, nici ca televizune. Privind asa, parca mai gretos imi pare sceleratul ala de Bogdan Rares … zic.

  P.S. Si aia de la OTV … pardon, RTV, au taxele platite la stat spre deosebire de PROTV de exemplu. Asta asa ca idee colaterala …

 3. Redoo says:

  Adica, dintre doua jigodii, mai scuzabila e cea cu taxele platite?

 4. ice4you® says:

  Ba, macar e doar jigodire care plateste taxe ca sa abereze .. eu zic ca e ceva, dacat si jogodie si hot.

 5. cola says:

  Termenul jigodie e absolut subiectiv .. plata sau neplata taxelor e un fapt obiectiv, și în locurile alea pe care le ridică în slăvi #rezistentii , are chiar implicații penale .. deși nu știu de ce draku mai zic asta, cine pricepe știe deja, in rest, nici Dumnezeu nu poate cere..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.