Announcement: ROMANIEN EU citizen, adopt UK REMAIN citizen!

Dear UK REMAIN citizen,

I’am a romanian EU citizen and i’m solidar with you! If you want to REMAIN in EU and your vote to be respected, i expect you to come to my country, you know … TRANSILVANIA, Dracula land, where His Majesty Prince Charles is in love and very welcome!

If you’ll come, i promise to help you obtain a romanian and EU citizenship because we are a very worm people and not the monsters presented to you! We are civilized people with common sense, not like Dutch …

Why to come here? Look for a few reasons …

And more reasons you will find HERE! smile Many of us speak very well the english language and will be glad to help you learn romanian, a beautiful with a long heritage language, spoken by a brilliant people!

Just come, leave behind the rumors, ROMANIA it’s a very nice place where

Your heart and soul will be fed!

By Prince Charles.

With love,

A ROMANIAN EU CITIZEN!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. radu says:

  Holy shit, o sa dea navala englejii, in 40 de ani triplam populatia, o sa avem Little Britain!

 2. ice4you® says:

  Poate daca guvernantii ar fi avut in plan o campanie de acest gen, restul lumii ne’ar fi perceput altfel pentru ca reuseau sa ne cunoasca inainte sa ne judece. Am incercat eu o mica campanie de promovare a acestei tari si poate a solidaritatii ce ar fi trebuit sa fie europeana si ea. smile Din pacate, cu o floare nu faci primavara … dar poate fi un inceput. laugh

 3. cola says:

  treaba e un pic mai complexa – ar trebui sa ne creada pe noi, si nu ceea ce le-a fost livrat prin media /experienta proprie pana acum. Asta e mai greu – am avut anul trecut niste vechi amici din usa intr-un tur de romanica si un pic alaturi – pana prin austria. In ciuda temerilor mele, turul romanesc a iesit beton .. dar: –
  1. Bine ca n-am trecut prin paris sau londra – ca ne saturam de tiganii si manglitorii romani – romania a ramas mai uscata si mai curata de cand astia au navalit peste vestici – e o ipocrizie sa spunem ca noi suntem ok, si aia le-au venit de pe marte.
  2. Avem o administratie indolenta si o populatie fricoasa rau – undeva pe langa cheile turzii, drumurile erau ca in irak dupa razboi – faceam si misto cu amicul din state – ca exista o baza aeriana in apropiere si poate americanii testeaza noi tipuri de bombe si mine terestre in zona.. M-am stropsit un pic la oamenii de acolo ca-si bat joc de munca lor daca nu forteaza primarul sa rezolve problema drumului.. Americanul a sesizat problema instantaneu – a facut o poza cu primaria proaspat renovata si alta cu drumul distrus – dupa vreo 8 luni vad la tv protestul lor spontan, cam in termenii in care le-am explicat ca ar trebui sa-l faca – drumul era asa de vreo 4 ani, si isi plangeau de mila ca li se strica masinile si le fug turistii.
  3. Englezii in particular sunt mai bine informati decat ne inchipuim.. am stat la o masa la carciuma in anglia cu un nene englez, care cu cateva luni inainte a trebuit sa fugareasca niste tigani romani sa-si salveze tractorul de pe camp (era fermier) sa nu fie furat. Povestea o stiam de la fii-miu, coleg cu fii-su .. Omu’ n-a suflat o vorba, am bagat cu bere, glume, umor englezesc si neenglezesc – dar asta nu inseamna ca omul nu stie cum sta treaba – si ca la ei, specimene de hoti ca aia contemporani cu noi din romania, ar fi fost exterminati prin spanzuratoare acum 3 secole ..
  si lista poate continua .. oamenii nu’s prosti .. nici la noi nici aiurea .. avem noi impresia ca ne confunda toti cu tiganii si cocalarii – nu ne confunda nimeni, dar evident isi pun problema cum de naiba am produs cantitatea asta enorma de gunoaie sociale.

 4. ice4you® says:

  Pai atunci eu zic sa ii lase pe aia “ai nostri” acolo cu aia ai lor de au votat LEAVE, si sa vina aia de au votat REMAIN aici la noi, in felul asta e impacata toata lumea! laugh

 5. cola says:

  da, chiar le plang de mila celor cu pasaport britanic – acces instant in state, australia, singapore, canada, samd .. si cam oriunde vrea muschii lor pe planeta .. cei care prefera zone mai caldutze au cumparat oricum cvartale intregi in spania, de unde nu-i da nimeni afara .. n-au nevoie de bunavointa noatra. Vad ca Junker vorbeste mai nou in franceza .. asta ca poate nu ne prindem noi ca e marioneta lu’ merkel.

 6. ice4you® says:

  Cica … s’au inteles ca la intalniri oficiale si declaratii sa se mai vorbeasca doar in germana si franceza! 😉