Baietii de aur

de Neil Simon

traducerea Andrei Bantaş

Decor: Ştefan Caragiu
Costume: Liliana Cenean
Ilustraţie muzicală: George Marcu
Light design: Iulian Bălţătescu

Distribuţia: DAN CONDURACHE (Willie Clark), BOGDAN TALAŞMAN (Ben Clark), MIHAI DINVALE (Al Lewis), ŞTEFAN LUPU (Eddie), RUXANDRA ENESCU (O infirmieră), LILIANA PANĂ (O soră de caritate), PETRE MORARU (Regizorul de platou)

Durata spectacolului: 2h 30min (cu pauză)

Este povestea savuroasă a doi mari actori de comedie, care se reîntâlnesc peste ani, pentru un ultim show. Două personalităţi puternice, care se ciocnesc la fiecare întâlnire, doi oameni care au făcut succes împreună mai bine de 30 de ani. O comedie care în film (The Sunshine Boys) îi are ca protagonişti pe Walter Matthaw şi George Burns, iar pe scena Teatrului Mic, pe Dan Condurache şi Mihai Dinvale.

Sursa: teatrulmic.ro

Sa urmaresc aceasta piesa a fost o adevarata placere si bucurie. Jocul celor doi actori de mare clasa, Dan Condurache si Mihai Dinvale, completat de restul trupei de la Teatrul Mic a fost un spectacol total, piesa fiind de un umor debordant, rolurile distribuite potrivindu’se ca o manusa actorilor care le’au jucat.

Le multumesc actorilor care mi’au oferit incheierea perfecta pentru o saptmana petrecuta in Bucuresti!

CASA de BILETE:
Telefon: 021 314 70 81

Programul casieriei:
marţi – duminică între orele 11 – 19
luni – închis

ADRESA TEATRULUI
Str. C-tin Mille nr. 16, 010142 Bucureşti, sector 1

PREŢUL BILETELOR:
23 lei – parter – rândurile A-L
20 lei – parter – rândurile M-P
20 lei – balcon – rândurile A-B
15 lei – balcon – rândurile C-E
sursa teatrulmic.ro

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...