E foame de bani

sursa foto: ziarelive.ro

Se pare ca ordinele prim ministrului Ungureanu, de a se face rost de bani din pamant din piatra seaca sunt luate de la foarte serios in sus inclusiv de Politia Rutiera care zilele astea a desfasurat unele dintre cele mai ample activitati de filtre rutiere din cate imi aduc eu aminte. Nu am vazut niciodata o asemenea desfasurare de forte pe drumurile patriei, desfasurate cu precadere pe cele mai importante rute de tranzit, unde treceau prin filtru si verificau minutios cam orice masina trecea pe acolo, de la acte la bagaje transportate. Pe langa Politia Romana la aceste filtre impresionante au luat parte si reprezentanti ai RAR care verificau la sange starea tehnica a masinilor oprite. Cum imi este obiceiul toate sunt in buna regula inainte de a pleca de acasa la un drum lung, astfel ca am scapat cu fata curata de toate filtrele la care am fost oprit, desi multi dintre cei opriti nu putea spune acelasi lucru, doar din cate am apucat sa vad! Acte in neregula, seri de sasiu ciudate (la unele masini de lux), marfa fara acte, masini cu defectiuni tehnice … in total … o gramada de bani ce probabil ca vor intra in conturile statului dupa aplicarea amenzilor. Pe langa toate astea … toate canalele media abunda in stiri ale diverselor actiuni DICOT, Garda Financiara si alte organe de control ale statului care dau dovada de un zel iesit din comun.

Probabil ca aceste actiuni sunt unele ce vor tine pana la targetul adunari celor cateva miliarde pe care le’a cerut Ungureanu sa fie adunate la buget in 2 luni de zile dupa care isi vor mai reduce din intesitate. Actiunea asta de curatenie cu siguranta ca va viza pe oricine nu are spate solid (dintre astia care invart banii cu lopata) sau nu si’a platit cate ceva pe la stat. Ar fi bine daca aveti datorii sau belele in perioada asta sa incercati sa le achitati/rezolvati pentru a va stii cu fata curata si in modul asta sa stati sub radar, pentru ca se anunta vremuri grele si o foame de bani fara precedent! 😉

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...