Lovitura la burdihanele manelistilor …


sursa foto: ziarpiatraneamt.ro

In prag de primavara burdihanele (in traducere libera burtile) manelistilor au primit o grea lovitura prin aprobarea Legi Picnicului care isi doreste sa schimbe din temeli regulile sportului national al romanilor, gratarul la iarba verde! Astfel ca (cel putin teoretic) incepand cu aceasta vara, gratarele la iarba verde se vor putea face doar in zone special amenajate, fara manele, fara gunoaie aruncate pe unde se nimereste fara scrijelituri pe pietre sau ziduri de genul: ion+marie=love. Gata si cu gratarele pe blocuri, printre blocuri pe langa blocuri. Amenzile sunt pentru toate buzunarele, pornind de la 100 si ajungand pana la 5000 lei, banuiesc ca in functie de Dacia sau gipul din care urla vreun tuciuriu infundat la nas.

Nu stiu daca efectele acestei legi se vor vedea din acest an si mai ales ma intreb cine le va pune in aplicare avand in vedere faptul ca pentru a ii potoli pe grohaitori astia nesatui si decelebrati va fi nevoie de o desfasurare impresionate de forte ca nu prea ii intimidezi cu una cu doua cand vine vorba sa te iei de mortaciunile lor de pe gratare.  Banuiesc ca jandarmeria va fi cea care va incerca sa puna in aplicare aceste legi mai ales in weekend in zonele des frecventate de manelisti a caror singura distractie de vara cam asta este.

E bine sa vad in sfarsit o asemenea lege … de bucurat o sa ma bucur cand o sa o vad si aplicata! Pe mine ma doare la bascheti … am curtea mea cu gratar si piscina +  o parte de munte din mos stramosi! laugh O sa ma bucur grozav daca nu o sa mai trebuiasca sa ajung pana acolo printre fum de gratare facute pe unde se nimereste si manele … plus gunoaiele ce raman in urma grohaitorilor. Amin.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...