BBC – ANCIENT ROME The Rise and Fall of an Empire

O exceptionala serie de sase DVD’uri (Caesar, Nero, Revolution, Rebellion, Constantine, The Fall of Rome) care poarta marca BBC sunt darul ce imi vor satisface pe deplin pofta de istorie. Documentarele sunt realizate sub forma unor veritabile filme de scurt metraj, in care datele istorice sunt urmate indeaproape dupa scrierile antice si sub atenta supraveghere ale istoricilor moderni. Bucuria mea este aceia ca aceste sase DVD’uri, sunt o mica parte doar dintr’o adevarata comoara de documentare de exceptie ce urmeaza sa le primesc in continuare, ce acopera o vasta arie de hrana pentru minte si suflet.

Pentru astea imi voi gasi oricand timp sa ma bucur! 😉 Le recomand oricui are drag de istorie sau prefera sa se uite la mai mult decat balcanismele de pe la TV.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...