The Three Musketeers in 3D

Cu o noua abordare … mai futuristica … cei trei (patru) muschetari revin pe marile ecrane in 3D. Ma asteptam sa revad aceiasi cunoscuta poveste scrisa de Alexandre Dumas, supriza a venit in partea abordarii care a fost privita cu destul curaj de catre scenarist si dintr’o cu totul alta perspectiva.

Evident ca filmul abunda in efecte speciale de la spectaculoase in sus … urmarind totusi firul epic al povestii. Mie unul mi’a placut, mai ales pentru abordarea curajoasa, un remake sec al acestei povesti nu l’as fi privit cu aceiasi ochii. Din cate mi’am dat seama, vom avea de a face cu o serie la care s’au gandit producatorii ce probabil va continua in functie de cum va fi primit pe piata si in functie de incasari.

Merita vazut intr’un cinema 3D sau acasa. Parerea mea.

Un comentariu la „The Three Musketeers in 3D”

  1. am vrut sa scriu despre filmul asta pentru ca a fost primul film pe care l-am vazut la cinema dupa o pauza de vreo cativa ani buni. pana la urma am renuntat sa o fac pentru ca nu as fi avut absolut nimic bun de spus. am descoperit ca la cinema nu poti sa cauti alt film daca ala pe care l-ai inceput nu-ti place :))

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura