The Three Musketeers in 3D

Cu o noua abordare … mai futuristica … cei trei (patru) muschetari revin pe marile ecrane in 3D. Ma asteptam sa revad aceiasi cunoscuta poveste scrisa de Alexandre Dumas, supriza a venit in partea abordarii care a fost privita cu destul curaj de catre scenarist si dintr’o cu totul alta perspectiva.

Evident ca filmul abunda in efecte speciale de la spectaculoase in sus … urmarind totusi firul epic al povestii. Mie unul mi’a placut, mai ales pentru abordarea curajoasa, un remake sec al acestei povesti nu l’as fi privit cu aceiasi ochii. Din cate mi’am dat seama, vom avea de a face cu o serie la care s’au gandit producatorii ce probabil va continua in functie de cum va fi primit pe piata si in functie de incasari.

Merita vazut intr’un cinema 3D sau acasa. Parerea mea.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. Victor says:

    am vrut sa scriu despre filmul asta pentru ca a fost primul film pe care l-am vazut la cinema dupa o pauza de vreo cativa ani buni. pana la urma am renuntat sa o fac pentru ca nu as fi avut absolut nimic bun de spus. am descoperit ca la cinema nu poti sa cauti alt film daca ala pe care l-ai inceput nu-ti place :))