Bilantul lui Radu: 2018

2018 a fost un an anormal de bun pentru mine.

Pe plan personal a inceput cu o tragedie , dar se termina intr-o nota foarte optimista..veti vedea anul acesta mai multe!

Pe plan profesional a fost un an ok…parca parca am fost rasplatiti pentru efortul depus la munca cu mai multa generozitate ca in anii trecuti.

Pe plan blogger…a fost anul cel mai bun, fara exagerari, mai ales pe final, cand mi-am regasit dorinta de a scrie si a scrie de calitate.

Pe plan sportiv, fara exagerari, a fost cel mai bun an, 11 curse, primul maraton de asfalt, primul maraton montan, primul cros de 10 km, primul semimaraton alergat cu un timp competitiv, chiar de 1 Decembrie.

Ce imi doresc de la anul 2019? Sanatate, putere de munca, ca urmeaza sa muncim zdravan, si sa zambim…ce e viata fara un pic de zambet si fericire?

LA MULTI ANI si din partea mea si un 2019 plin de bucurii si realizari!!

Semneaza,

Radu!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. Tiana says:

  La Mulți ani, Radu! Mulțumim, asemenea ție și familiei tale! Baftă la competiții, spor la scris și belșug în casă, să fiți sănătoși!
  Ps: vine barza la voi? smile ( m- am molipsit de la Ice cu previziunile laugh )

 2. ice4you® says:

  La Multi Ani, Radule si la un an mai bun! drinks

 3. radu says:

  Multumesc, asemenea!!

 4. La mulți ani! good De când n-am mai văzut emoticoanele astea.. am devenit nostalgic!

 5. vasile says:

  La multi ani, Radu!

  Am gasit tarziu articolul, de vina e Stimabilu’ cu mutarea! blum