Bine, sanatosi?

S’au si dus 4 zile din 2019 … pffff … si parca mai ieri chiuiam la Revelion. laugh

Eh, si cum sunteti in rest?

Eu asa cum prognozam … am inceput anul cu a doua, dar am tras dupa aia in forta ca asa e cand te mananca in cur sa nu iti vezi de pensie. laugh

In rest, din cate vad pe ici-colo, se pare ca s’a stricat de tot robotul de bucatarie din deal, ca da numai erori si face numai tampenii. Bai, chiar nu se gaseste nimeni sa ii dea un reset, urmat de eject macar temporar sa isi poata vedea de vacante?!

Bun, no, am zis sa trec sa va salut si sa va intreb de bine ca nu cumva sa credeti ca ati scapat asa de usor de mine! laugh Revin, fiti pe pace!

 

12 comentarii la „Bine, sanatosi?”

 1. Înche mai persiste starea ceea de buimăceală de dupe atîte sărbători grele, pleoapele cu greu se deschid la lumina normală a zilei, obișnuite fiind cu nocturnele sofisticate, acu’ inche un ui’chend reconfortant și apoi gata, la muncă !, pen’că s-o cam golit punguța !…

  An nou cu multe multe multe împliniri !

  Răspunde
 2. Da! Foarte bine! Nu voi participa la șaradele de anul acesta. Le urez iudelor să își frângâ gâturile definitiv!

  Răspunde
  • Tiana, nu cred ca asta este totusi solutia! smile Am gandit si eu ca tine la un moment dat si sunt de acord cu tine ca ai toate motivele sa gandesti asa, insa fix pe asta mizeaza cacanarii astia … sa ne pipsam pe el de vot … ca pana la urma pentru ei e mai bine asa. smile

   Răspunde
   • Mă așteptam să nu fi de acord cu mine. smile Ice, aici nu mai avem opinii identice. Eu cred că dimpotrivă, nu le este mai bine. Este ca și cum le- aș oferi legitimitate ălora cu alba- neagra. Dacă exista opțiunea abținerii, aș fi fost de acord cu tine. Anularea votului nu este o opțiune. Nu pentru mine. Tu de ce crezi că dintre toate măsurile care ardeau din 2012 au luat- o doar pe aceea a coborârii pragului la referendum? Fă- te frate cu dacul și n- ai să treci niciodată podul, va crește precum nasul păpușii cu fiecare pas alăturat pasului nichipercei. Sunt de acord că democrația este unicul model digerabil pe care mintea omenească a putut- o produce, dar nici vorbă de așa ceva în cazul nostru. Creștinul are calea lui… nu mă obligă nimeni să îl girez pe Barabas. Să fie sănătoși aceia care îl tot aleg de 30 de ani, pe unii nu îmi permit să îi condamn atunci când prezentul este tot ce le- a mai rămas, unul sumbru, cu copiii zburați din cuib.
    Din partea mea să se mânânce între ei, nu îmi pasă dintre care ticăloși vor fi cei anihilați. Mai puțini, mai bine!

    Răspunde
    • Aveti un BIG , BIG LIKE de la mine pentru acest mod de a vedea lucrurile !!!! Suntem pe aceesi lungime de unda 100%!

     Răspunde
    • Las și eu o sticlă.
     Departe de a mă pune pe aceeași treaptă cu autorii cincizeșidoiului, nu am înnebunit laugh , deci de aici, de la genunchiul broaștei pardon , recomand să îi citiți postările din aceste zile mai ales ale unuia dintre cei doi ( dl Șelaru ) și comentariile de acolo.
     Nu e vorba de a face pipi pe el de vot, ci de a nu accepta evidența ( măcar din 2012, neimpusă încă! orice ar spune nu știu cine, dar avem șanse ca în stilul ăsta udemere să revendice și alte regiuni wacko ) despre care se discută puțin spre deloc și doar pe la colțuri pentru că așa cum am scris mai sus, podul nu va avea sfârșit din momentul în care ai urcat pe el. Are grijă ăla cu care te- ai înfrățit să nu îl treci.
     Deși sunt optimistă când privesc în jur sarcastic, există o parte care gândește, vede și benevol nu cercetează, și mă refer la votanții indiferent ai cărei tabere care sar aspectele și mai sar și peste ieșirile din decor ale acelora pe care îi susțin pentru că ura pentru ceilalți îi domină, e mai mare, sau pentru că nu găsesc alternativă în locul larg acceptatului ” rău mai mic” ( nici nu vor găsi atâta timp cât lasă să trăiască prin vot acest rău mai mic care nu are jenă să facă înțelegeri pentru ei folosind procentele ). Și uite așa ne învârtim în jurul cozii. Ori eu am ales să nu mai servesc de- astea, pas!
     Pentru asta nu sunt de acord cu să li se întâmple nu știu cui, oricăreia dintre părți, toate relele pământului. Asta e deja de marginea fotbalului. Și se știe! Și atunci mi se pare de toată splendoarea să ne mai dăm noi între noi șuturi în dos.

     Răspunde
     • *înțelegeri pentru el ( răul mai mic )

      Sunt prea multe voci publice care continuă să verse lături în capul populației votante deși știu lucruri, au demonstrat că pot raționa dacă vor, dar țin morțiș să arunce fumigene și să întrețină focul dezbinării noastre, sperând cumva ca folosind aceeași rețetă on and on să iasă o mâncare bună, alt rezultat. De câte ori mai este nevoie să se repete mizeria ca să recunoască public faptul că ingredientele sunt expirate ori că sunt înlocuitori, simple arome, falsuri? Că nu ai cum să clădești o economie bună, durabilă, pe nisipuri mișcătoare, pe o minciună?

     • Dacă se tace, bilanțul va fi de tablou precum carul despre care discutai. Vom avea doar cincinaluri impuse de boi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura