Brasov in loc de Moldova


S-a hotarat, dupa intalnirea Opel@heart de la Paltinis, vreo 2 zile petrecute la Fagaras unde sa ma vad cu baghy si sa profit de ospitalitatea lui, vor urma 5 zile la Brasov, de unde vom incerca sa acoperim mare parte din obiectivele turistice din zona, cum ar fi Peles, Pelisor, Bran, Rasnov, Canionul 7 scari si incercam sa ajungem cumva si la salina de la Slanic Prahova.

Am facut deja rezervari la Casa Anemyra, care ne-a placut datorita ofertei si a conditiilor pe care le ofera la un pret foarte decent … Ne gandeam la cort (care oricum il avem cu noi) insa un prieten ne-a avertizat ca imprejurimile sunt foarte des vizitate de ursi nocturni, sansele fiind destul de mari sa avem o intalnire de gradul 4 cu un Mos Martin si am zis ca mai bine … pass … si asa … nu vom profita mai mult decat de cateva ore de aceea camera, umbland peste tot cat este ziua de lunga.

Pana la urma, tot raul spre bine de acum speram sa nu se mai intample alte minuni colaterale.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...