Ce o dat Clujul tarii?

Doi oameni mari si lati o dat Cluju’ tarii … ma rog … cu marimea si latimea ramane de discutat in ambele cazuri.

Primul ii Emil Boc (POC) ala micu de il batea taicasu cu cureaua de la ceas cand era mic … da stiu ca nu va vine sa credeti da o fost chiar mai mic decat ii acuma! Calitatile acestui om sunt doua … una ii cazatura spectaculoasa din emisiunea lui Andrei Gheorge si alta ca o fost cuierul de muci al intaiului marinar al tarii.

Al doilea ii Ioan Rus (Titanul de Cluj) ale carui calitati se rezuma la a fi si in car si in caruta in timpul in care incurcat de numaratoarea alegatorilor la scrutinul din 2012 ne preda la toti ca la prostii lectiile de autostrazi imaginare. Intr’un final de la inaltimea fonctiei sale a dat’o cu mucii in fasole cand nu era momentul sa fie chiar atat de sincer si sa le zica alora din celebra diaspula ca nu prea le iasa la nici unii socotelile de familie chiar daca unora le iasa la bani. Cum ar zice mitici … bre Ioane … de ce ii certi acuma pe aia de or votat la secunda prin Paris in 2009? Fain ii?

No ma drajilor … astia’s mandria Clujului … va multumim clujeni pentru voturile pe care le’ati dat ca sa va reprezinte spre blestemul nostru al tuturor si va rog ca la alegerile viitoare sa va abtineti de la a mai mere la vot!

Intreaga tara va multumeste, da ii indeajuns!

3 comentarii la „Ce o dat Clujul tarii?”

  1. Ar trebui sa le permitem import de creier ca sunt spalati rau de tot de au ales asemena specimene. Si sa nu uitam de penalii de Cluj Apostu, Uioreanu si altii…

    Răspunde
  2. Radule – de alea nu am mai zis nimic ca doar Cluju’i model de cinste si democratie in tara asta.

    Adrian – pana acolo nu stia nime mare lucru de Boc, dupa ce o devenit POC o stiut toata lumea. Nici acum nu imi vine sa cred ca omul ala o fost atatia ani prim-ministru al Romaniei. Cine dracu se gandea ca trebuie doar sa fi hopa-mitica pentru a avea cariera asigurata?!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura