Coldea, “ghinaral” Coldea a cam ruginit

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

9 Responses

 1. Vasile says:

  Cine drecu sta sa citeasca pomelnicul ala, isi bate joc de noi pe banii nostri. Ce sa-i faca lu’ unu ca asta, stie despre toti; amante, pe unde au bani prin lume, hora mare, la momentul asta nu se atinge nimeni de el.
  Trebuia interviu televizat sa-i vedem mutra cand raspunde laugh nu autobiografii romantate, la canal cu el sau in delta la taiat stuf

 2. ice4you® says:

  Coldea asta cred ca si’a gasit nasul cu adjunctul (sau neadjunctul) asta al lui, ca al dracu, nu o fi el foarte destept dar in mod cert e foarte tenace cunoscand si foarte bine modus operandi, lucru dovedit dupa ce a avut rabdare sa analizeze pomelnicul de la UM ziare.com si i’a si prins pe baieti cu ocaua mica, ca cica pe undeva prin text apare ceva de genul:

  “Cum spuneam mai sus”

  Mai sus unde, daca ai de a face cu un interviu?! (update: l’am cautat si eu in text, ori nu a fost, ori l’au editat dupa ce a fost raportat de tovarasi ca eroare de editare! Plesoianu confirma si el greseala de incepator din text )

  Tovarase Vasile, nu ziceam eu ca mediocrii astia de au condus Romania atata amar de vreme si au transformat’o intr’o colonie in ruine, nici macar inteligenti nu au fost, ci mai degraba niste oportunisti ce au profitat de prostia noastra? Pai nu e buna vorba aia a lu’ Bobita din Las’Fierbinti cand le zicea el ca nu exista smecheri smecheri ci numai prostii prosti? Ai de mama lor … nici de o petarda de presa cat de cat credibila nu mai sunt in stare!

 3. Vasile says:

  Foloseste des “cum spuneam”, probabil s-a incurcat, defect profesional, sa faci o viata intreaga raportari in scris laugh .
  Exista insa la momentul cand am citit expresia “V-am spus mai sus”,
  uite aici

  Asa pentru ambient

 4. ice4you® says:

  Fi atent la una si mai in tema …

 5. cola says:

  Vorba lui Vasile, la stuf cu ei .. mă înscriu voluntar la prima tură de gardieni.. sârmă ghimpată electrificată in jurul coloniei, ca în jurassic park, io supraveghez (gratis) să nu scadă amperajul..

 6. Vasile says:

  Stimabile e buna, da prea iute … generalul e pensionar acum, sade la stupi si asculta bazaitul laugh
  Mai Cola acum avem tehnica moderna, supraveghere de la distanta, drone, le punem bratari si le dam drumu prin balta sa-i manance tantari, punem de un realty survivor ,
  https://www.youtube.com/watch?v=wyb2HYSne3E
  sper ca nu ne citesc “baieti” sa-i facem probleme lu’ Ice laugh

 7. cola says:

  Lasă că știe și Ice că bagă un denuntz și se scoate laugh

 8. Vasile says:

  Eu ma denunt singur, numai sa zica Ice cand laugh

 9. ice4you® says:

  S’a notat tovarasi! Promit sa fiti primi pe lista la turnat! Tovarasii nu se lasa niciodata la greu! laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: