Cum mi’am petrecut prima zi cu un guvern PNList corect, aka Guvernul MEU, #GUwerner

Cu tradari intre securistii de rituri diferite, cu sacrificiul unor acoperiti de prin diverse cocini politice, cu scremetele facerii, surle, tambite si dus de manutza, guvernul Ludovic Orban, aka Guvernul MEU, #GUwerner, a fost instalat la Palatul Victoria, iar oficial, de ieri, s’a schimbat hastagul la muie.

Ce a urmat a fost absolut superb, primul lucru pe care l’am constatat, in vremea in care circul se desfasura cu cadenta unui ceas elvetian pe la cele doua Palate, a fost ca la robinetele de la baie a inceput sa imi curga lapte si miere, iar la ala de la bucatarie bere, bere mai fratilor, in vremea in care zece vestale virgine ma asteptau in dormitor cu un vin bun …

Al doilea lucru a fost ca, desi tot rosu-portocaliu vedeam in fata ochiilor, dintr’o data m’am simtit eliberat de comunism in secunda in care Mesia Sa saseasca a descins la Palatul Victoria sa isi bata pula de unga numitul, intr-o sceneta atat de insiropata cu cacat slugarnic ca pana si sluga prea-plecata, Tariceanu a simtit nevoie sa le atraga atentia ca macar aparenta trebuie pastrata, ca Nu dă bine, nu dă cu plus”, si se pot prinde fraieri ca avem de a face cu un #GUwerner si mai putin, inspre deloc, cu un Guvern.

Seara mi’am incheiat’o in linistea povestii „grelei mosteniri” predicata de Mesia Sa Saseasca. si m’am adapat fericit din laptele si mierea ce curgeau in abundenta la robinetele din baie, lasand berea de la robinetul de la bucatarie pentru a doua zi, ca orice minune tine oricum trei zile, pentru ce atata graba?!

Pe final, si eu ca si Sica Mandolina am ramas cu intrebarea …

https://youtu.be/u4do6iZRkDY

 

La voi cum a fost?

 

20 de comentarii la „Cum mi’am petrecut prima zi cu un guvern PNList corect, aka Guvernul MEU, #GUwerner”

 1. Eu doar număr , cumva uimit, deși sunt dintre cei suspicioși, câte conserve pocnesc, precum petardele, de către ori ‘interesul național’ o cere .. dacă PSD își scoate cârtițele din partid, mai rămân de-un comitet de bloc, și dacă, doamne ferește , se retrag serviciile din politică și administrație, rămânem cu 30 de parlamentari și vreo jumătate de minister .. cred că Putin face ședință cu serviciile lui și îi trimite la perfecționare la noi ..

  Răspunde
  • Oricum, daca oameni n’au murit (din fericire) a fost nevoie sa crape tot partidul de conserve a lui Ponta ca sa fie uns #GUwerner … bai, asa spectacol rar am vazut. laugh

   Răspunde
   • Mă gândesc că și Bădiță a văzut filmul. Încep să îl înțeleg de ce vrea o țară ” ca afară”, de la microdoze la belșugul din US …săracu’, și- o fi lipit nările de ecranul televizorului precum copilul sărac își turtește nasul de vitrina unui magazin ticsit în preajma Crăciunului….Bădiță încercând să aspire și el ceva mai mult fum (decât oferă microdoza ) din boanga lui Shorty… laugh

    Răspunde
 2. Frumos si soare, ne pregatim de alegeri, de greaua mostenire, ca dupa lapte si miere de obicei vine rugina si d’alea cu cifra 25! laugh

  Răspunde
  • Nu știu prin ce bulă a trăit tovarășul respectiv…sigur a fost Columbia? Sunt jde ani de când pățaniile povestite de dânsul se petrec prin campingurile de acolo. Și cică a fost profesor. crazy chiar nu a auzit nimic despre colegi de breaslă care literalmente și- au pierdut locurile de muncă?
   Mi- a plăcut dna Vodă, cred că regreta emisiunea cu invitatul de la primul minut de „destăinuiri ” de genul… laugh Am mai văzut ” figuri” a la Vodă, mult mai pronunțate, într- un interviu luat lui Marcel Iureș. laugh
   LE: cred că ar trebui să ne gândim la un oengheu ceva, să ne găsim ceva ” special” și noi, până nu ne vâră ăștia într- o rezervație ca pe pieile roșii. Să devenim fluizi, tovarăși, adică să ne lăsăm duși de curenți, să facem o majoritate de „minorătăți”.

   Răspunde
   • Unu la mână, mulți imbecili de la noi habar nu au despre nivelul absurdului discriminării pozitive .. doi la mână, povestea e a unui insider, descrisă artistic și punctată expresiv .. trei la mână, sistemul meritocratic se duce de suflet și în sistemul corporatist, și cel administrativ, nu doar în universitățile infectate de marxism.. patru la mână, ne ia mama drakului, și suntem foarte fericiți că se întâmplă asta ..

    Răspunde
    • ” Insiderul” a vorbit după ce a dat bir cu fugiții la o vârstă la care nu îl mai atinge. Halal, curaj! A ars- o și el tefelist niște ani și a educat snowflecși.
     Buba noastră este frica de foame. Și elita o are, ea are foame de chestiile de la masa bogaților, dar tot foame se cheamă „suferințele „lor. E bine că nu se știe pentru că asta înseamnă că la noi nu a pătruns…și vei vedea că nici nu va pătrunde, nu are timp suficient și nici mediu prielnic…nu îi place sărăcia noastră. Poate e o speranță, poate că e un crez, dar aș paria pe ceea ce spun. Desigur că e bine să vorbim, dar nu mai vreau să iau lumină de la ipocriți care nu au suferit nimic, eventual li s- a șifonat un pic vanitatea.

     Răspunde
     • Nici tu nu ești mai tolerantă cu tefeleii decât sunt ei cu oamenii normali la cap laugh
      .. s-a spovedit omul, gata .. și-a făcut loc pentru noi păcate.. altfel extermina Dumnezeu specia umană odată cu stadiul de homo erectus ..

     • Cine e perfect? laugh Am prieteni…proactivi tefeliști laugh , e cam ciudată treaba, dar sunt ( cred eu ) matură și civilizată, din moment ce vor să mă mai vadă. laugh
      Tovarășul în cauză ar trebui crezut pe cuvânt, ori noi care suntem pe acest blog nu facem parte din categoria acelora care n- au aflat. Eu cred că nu e tocmai o spovedanie, ci mai mult o automângâiere a egoului, de fapt aici a prins glas pentru că s- a simțit nu doar safe, dar chiar a crezut că e o oportunitate de a se face frumos ( după fața dnei Vodă, eu cred că s- a înșelat laugh ) . Acolo campusurile put de ceea ce spune el, sunt oameni rămași pe străzi și complet stigmatizați…și să îl cred că tocmai în laboratorul din care ies experimentele sociale pe două picioare precum năpastele din cutia Pandorei, el n- a știut de de- astea…în afara celor două evenimente care l- au făcut să se retragă ” demn”? laugh Sau că dacă nu- i cădea cu tronc aspirantei crazy …respective rolul Julietei, restul ar fi fost parfum de roze?
      Vezi tu, eu am mai spus pe aici, vreau cu cenușă în cap, penitențe, mătănii, că altfel Șora face pui, se divide. laugh

     • la varsta lui , sora nu mai face pui nici cu o nevasta cu 80 de ani mai tanara, nici prin clonare, ca nu-l mai dateaza nici carbonul radioactiv .. iar judecand dupa rata de disparitie a insectelor, nici snowflecsii nu o duc mai mult de cateva decenii, ca la ei inmultirea e prin polenizare, cum ai binevoit sa precizezi cu alta okazie .. deci n-am fantezii cu cenusa in cap, sa nu fie confundati cu cosarii, si sa creada careva ca poarta noroc ..

     • blush cu aia cu polenizarea tocmai ce mă informase al meu , eram încă impresionată de…lecția …ăă.. laugh …mnah, trebuia să îmi aduci aminte? (Dar îți mulțumesc că ai fost gentil și nu ai râs că am scris camping în loc de campus. pardon Ca de obicei. smile )

      rofl tovarășe, ăsta e odihnit, n- a făcut foamea, a fost și este un protejat, cu carbon sau fără, mai știi? wacko

 3. „Să nu uiți Darie…”
  Darie nu poate uita nici să vrea. Suntem un popor înfometat genetic. Ne naștem cu frica de foame, de- asta votăm precum votăm și tineri și bătrâni…și pentru asta suntem disprețuiți și furați.

  Răspunde
  • mda, asta era o teorie care ma bantuia acum vreo 20 de ani, si nu prea a fost bine primita in cercul de cunoscuti pe care-l aveam .. ba unii mi-au zis ca-s un pic nazist .. si eram absolut convins ca foamea (aia reala, nu metafizica), se inregistreaza in gene .. intre timp n-am mai dat importanta problemei .. e ciudat ca o citesc azi aci .. m-am mai gandit ca o fi doar instinctul de supravietuire, dar nu se poate explica cum rezista gena alora care nu-s manati de spaima de foame .. mai mult, la destul de multi spaima de foame este chiar mai mare decat spaima de moarte, deci iar nu vine de se leaga .. laugh

   Răspunde
   • Eu cred că se imprimă. Și poate că e și educație de acasă…Altfel nu ar fi atât de mulți doritori de case, ” un acoperiș…”, proprietate ) indiferent de unde își vâră capul pentru ea…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura