Cum se castiga Eurovision in 2015

Dincolo de surpriza de a fi castigat o tara nordica (anul asta a fost randul Sugetiei Suediei) spectacolul finalistului suedez a fost unul demn de epoca tehnologica pe care o traim …

Cu asemenea posibilitati tehnice fara precedent, tot ce a reusit Voltaj si cei responsabili de scenariu a fost sa aduca niste valize pe scena si sa ruleze in fondal video-clipul pe care au mizat mai mult decat pe piesa care mie unul nu imi parea inspirat absolut deloc din drama copiilor ramasi in urma celor plecati prin straini ci mai degraba o improvizatie de moment la o piesa de dragoste pe care o aveau prin sertar.

Cum spuneam … Romania nu a avut si nu ar fi avut nici o sansa nici macar sa se claseze in primi 10 … locul 19 fiind unul mai mult decat meritat pentru o formatie care nici macar nu avea ce cauta acolo cu o piesa lacrimogena si cel mult mediocra.

Inca nu inteleg risipa de bani publici facuta cu aceste participari inutile de care altii mult mai bogati ca noi, cum ar fi Anglia, s’au prins de ani de zile si tot de atunci si’au vazut de treaba.

Oare noi nu am putea sa facem la fel?!

Un comentariu la „Cum se castiga Eurovision in 2015”

  1. Ei nu și-au dat seama nici până acum că show-ul contează, nu doar vocea. Trebuie să faci spectacol, nu să te trântești pe o scenă să cânți. Nu e Vocea României aici.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura