Mare bucurie mare in Irlanda

Uriasele manifestari de bucurie din Irlanda nu sunt pentru cine stie ce marire de salariu sau un plus de zile libere, nici pentru vreo mare realizare inginereasca si nici pentru pace in timpurile grele pe care le traim ci pentru ca … poponarii se pot casatorii legal si in Irlanda dupa un referendum care a adunat un record istoric de alegatori.

 

Sunt uimit dar mai ales SCARBIT de lumea asta de cacat si de tot ce se intampla in ea! Adica ne pasa mai mult sa si’o traga legal la ochiul maro nenorocitii astia (in loc sa ii tratam) decat orice altceva care sa priveasca cu adevarat INTREAGA societatea?! Natalitatea este in cadere libera prin toate tarile europene si noi promovam bulagismul?!

Ma consider o persoana toleranta … dar toleranta in masura normalitatii pe care o consider eu normalitate la bazele careia stau lucrurile care nu sunt impotriva naturii, oricare ar fi aceste lucruri. Nu am treaba nici cu amaratii astia atata vreme cat isi vad lungul nasului si in intimitatea lor fac ce vor sa faca … problema mea este cand ies din intimitatea lor si pretind ca eu sa accept asta. De ce as face asta?!

Republic of Ireland from yesterday become Republic of Sodom. n’Joy anal sex boys!

Un comentariu la „Mare bucurie mare in Irlanda”

  1. Habotnicismul religios din Irlanda a nascut cred eu o miscare contrara absolut anormala. Pana mai ieri cine calca normele era un paria, azi au ajuns chipurile mai liberali si libertine ca olandezii. tara o duce prost, tigrul celtic miorlaie ca o mata jegarita si noi ne-o tragem filosofic pasamite in fund. Daca asta sunt valorile UE sictir, dar fara mine!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura