Cupa Hunedoara- HĂŞDAT 2019 – RALIU amatori

Dupa cativa ani buni de pauza in care traseul de la Hunedoara – Hasdat a fost suspendat, Cupa Hunedoara- HĂŞDAT 2019 s’a reluat cu o competitie dedicata amatorilor de automobilism, la start aliniindu’se initial 14 concurenti, din care unul a abandonat inainte de start. Ca aveam si eu acolo inscrise doua masini, printre care bineinteles ca si supozitorul cu steroizi, n’am ratat ocazia de a lua contactul atat cu cursa cat si cu atmosfera de acolo care a fost una super faina, la cursa asta intalnindu’se multi petrolheads atat ca si concurenti cat si ca sustinatori, vremea fiind numai buna pentru debutul acestei competitii pe parcursul a 3,4 kilometrii de raliu care alterneaza atat coasta cat si liniile drepte de viteza.

Cursa a fost organizata de CS Autokarting Hunedoara, organizatorul evenimentului sportiv, în colabo­rare cu Automobil Clubul Român, filiala județului Hunedoara în par­teneriat cu Consiliul Județean și Primăria municipiului Hunedoara, traseul fiind unul consacrat pentru genul asta de competitii fiind inclus si in campionatul national de raliu, partea proasta fiind doar starea lui care este destul de precara pe ici pe colo, autoritatile locale neglijandu’l in ultimi ani, lucru ce poate fi destul de periculos mai ales ca sunt zone unde se ating destul de usor viteze de 160-170kmph.

Una peste alta a fost fain, baietii mei castigand chiar niste premii la categoriile unde au fost inscrisi. bravo Cu ocazia asta, probabil ca la anul va exista si o a treia masina inclusa in echipa, teoretic planul e gata facut, sa vedem ce o fi insa pana atunci. Poze de calitate mai buna gasiti pe aici, o sa tot urc in timp la ele, in rest, mai jos startul in cursa.

Si ceva Honda „POPCORN” … laugh

3 comentarii la „Cupa Hunedoara- HĂŞDAT 2019 – RALIU amatori”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura