Cut the crap!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

 1. cola says:

  stai linistit Ice, tu percepi mai bine modul lor de viata decat sunt ei in stare sa o faca .. sunt eu insumi uimit de generatia asta de tfl-isti aparuta de niciunde (si) la ei in ultimul deceniu .. care o fi ‘american way of life’ in viziunea lor ? e ca si cum am iesi noi in strada sa protestam impotriva exploatarii oilor pentru lana, lapte, carne laugh .. sau poate tfl-istii nostri au asa ceva in plan, mai stii ? trump le apara stilul de viata, si ei habar n-au (nu toti, dovada ca trump a castigat alegerile).. si nu mai fi asa indignat pe masinile lor energofage – chiar sunt misto cand le conduci pe autrostrazi largi cat pistele de avioane, benzina te costa mai putin decat tigarile fumate in timp ce conduci, si esti nevoit sa exersezi parcarea laterala doar daca locuiesti in unul din orasele foarte mari laugh ..

 2. Malin says:

  Omiti o singura idee: consumul de energie, sau mai bine zis risipa reala de energie indiferent in ce mod e generata e colosala si oarecum absurda daca e sa ne raportam la costurile pe care le impune insa niciunul din hipsterii care sustin acordul de la Paris fara “amendamente” nu-si pun problema ca degeaba fac ei odata pe an “ora pamantului” daca in restul anului consuma in nesimtire.

 3. ice4you® says:

  @Cola – sincer cand eram mai tinerelu imi placeau masinile lor, azi le vad ca niste dinozauri monstruosi din tabla care consuma absolut inutil zeci de litri de benzina pentru cu un randament minor! laugh In rest da, de acord cu tine, ala face pe dracu in patru sa le protejeze modul absurd de viata si consum, iar idiotii fac tot ce pot sa ramana fara el ca mai apoi sa schelalaie.

  @Malin: Pai nu cred ca am omis’o … ba dimpotriva, in fiecare punct critic exact acest lucru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: