DACII inca traiesc printre noi!

Originile noastre ca popor fie sunt negate, fie necunoscute, fie ignorate. Pentru a ne mandrii cu faptul ca suntem romani trebuie sa ne cunoastem istoria iar ea ne invata ca pe acest pamant au trait dintotdeauana mandrul popor DAC ale caror radacini stau la bazele poporului roman. Multi cred ca acestia au disparut in totalitate si ii gasim reliefati doar pe Columna lui Traian, tin sa ii contrazic si sa le spun ca dacii inca exista printre noi si isi traiesc viata asa cum o stiu de milenii.

Pentru materialul urmator vreau sa ii multumesc unui momarlan pe nume Marcu a lu’Popa Jura, un dac ce a ales sa se intoarca la pamant si obiceiurile pamantului, luptand pentru pastrarea lor si aducerea spre cunoasterea lumii moderne. Imi este frate de neam si ii multumesc lui Dumnezeu ca l’am cunoscut pentru ca impreuna sper sa putem face ceva pentru pastrarea mostenirii acestui pamant. Ii dedic acest material si micului dac pe nume Thiamarcos Andrei pe al carui tata, Marcu, l’am asistat la nastere laugh in paralel realizand si acest material.

Intorsul oilor …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. marcujura says:

    Mulțam fain de cadou!

  2. ice4you® says:

    Cu tot dragul Marcule! smile