Da’on maniPULArea ma-sii …

Cretinismul atinge cote maxime in tara CACAtului binefacut in momentul in care sugatorii de sula straina incep sa cuvanteze …

Titlul anului …

“fost SEF al US Secret Service o ataca pe Kovesi …”

Detaliile titlului de mai sus sunt la fel de urata mirositoare ca si …

“fostul sef Secret Service care o atacă pe Kovesi, este partener de afaceri cu Adrian Sarbu. Firma lor, sub sechestru DIICOT…”

Nu voi cita sursele ca ar insemna ca de maine sa citez si basina auzita la buda din fundul curtii vecinului … macar aia e cinstita, pute si se duce pe cand mirosul de hazna ramane pentru totdeauna in nasul alora care se duc zi de zi sa vada daca vecinul mai trage una!

Ca de obicei cu siguranta ca haznaua feisbuc se va umple de comenatarii pro si contra, postacii vor mai avea o farama de piata de mancat iar voi … ca corporatist sau caca maturator de strada o sa va scoateti ochii in vremea in care vidanjorul suprem o mai pune de un vot si o chermeaza cu curvele pe care tot voi o sa le platiti!

Zic: CACAT si trag apa!

Doar atat puteti? Urmatorul va rog …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

 1. Sorin says:

  În ţara asta prost făcută
  Căcaţii fut în loc să pută
  Iar futălaii consacraţi
  Nu poa’ să fută de căcaţi !

  Un pseudo-poem inspirat din realitate, din cea mai cruntă realitate: am ajuns o ţară cu cea mai mare densitate de tîmpiţi şi de cretini pe kilometrul pătrat, am răsturnat căruţa cu proşti şi s-or împrăştiat pe toate nivelurile, am reuşit chiar performanţa unică în toată lumea asta să convertim rahatul în valori spirituale şi materiale, aducătoare de profit. Pentru mulţi or să li se pară că vorbesc prostii… astfel că versurile de mai sus le sînt special dedicate !
  Şi atunci să te mai miri că am ajuns o ţară aşa cum am ajuns, că deja mi-e scîrbă să mă tot repet, deci ţara asta o ajuns unde o ajuns pentru că e făcută din 2 bărbaţi, şi ce putea să iasă bun din aşa ceva ? Nu ştiţi care bărbaţi ?! Păi din Decebal şi din Traian s-o conceput, demult tare de tot…
  Mai bine aruncaţi cărţile de istorie, matematică şi filozofie, prea multă carte dăunează grav sănătăţii, este stabilit de cei mai mari oameni de ştiinţă şi cercetători din domeniul cacologiei, respectiv care se ocupă de studierea rahaţilor şi a rahaturilor. Ţara asta este material de studiu perfect pentru cele mai sofisticate cercetări, nici nu e nevoie măcar să cauţi rahaturile, e suficient să deschizi geamul…