Dovada ca, Coca-Cola este fabrica de fericire!

Va mai aduceti aminte de campania Coca-Cola si a lor Fabrica de Fericire? Aia de va dadea si pahare gratis daca faceati colectie de doape! Ei bine … nu multi dintre noi au crezut ca este reala fabrica asta a lor de fericire, dar cum o sa vedeti mai jos, unii chiar au avut parte de ea!

“Eu beau multa coca-cola la dozator, acolo am cunoscut’o … pe Alina …”

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Victor says:

    concluzia e deci ca e numai vina ei pentru ca ea e o materialista care profita de el si vrea sa ajunga la tv pe spatele lui? genial :))
    lasand totusi rasul la o parte, povestea asta, cu nuante mai elaborate, se poate intalni si la oameni inteligenti. paranoia asta atunci cand omul iubeste tine de psihicul uman mai mult decat de inteligenta, aceasta din urma putand doar sa o tina sub control.

  2. danette says:

    laugh laugh laugh ….revin , am ramas fara cuvinte.