MicroSkype?

Ultimele zvonuri din lumea IT, dau în vileag faptul că gigantul Microsoft ar fi cumpărat serviciul de telefonie Skype pentru suma de 8,5 miliarde de dolari. Până acum ambele companii au refuzat să comenteze informaţia, însă se aşteaptă un comunicat de presă privind achiziţia, în orele imediat următoare, scrie BBC, în ediţia online.

Citeste mai mult …

2 comentarii la „MicroSkype?”

 1. daca ar fi adevarat ar fi trist. Skype-ul a mers intotdeauna perfect cand am avut nevoie de el in timp ce numele Microsoft este o garantie a durerilor de cap, in afara de Solitaire nu-mi amintesc nimic altceva facut de firma asta care sa nu ma enerveze mai devreme sau mai tarziu. :))

  Răspunde
 2. Iaca si confirmarea: http://www.bbc.co.uk/news/business-13355963

  Asadar din stadiul de zvon a ajuns oficial! 😉

  In ce privesc produsele M$ … nu pot spune ca nu iti dau dreptate, insa aceasta preluare nu cred ca va afecta in vreun fel sau altul acest serviciu, fiind o preluare completa cu tot ceia ce era Skype. Nu pot insa acum sa nu imi amintesc si de fericita preluare RAV (Romanian AntiVirus) de catre gigantul M$, care dupa cumparare nu a facut altceva decat sa puna lacatul pe usa si cam asta a fost toata istoria RAV. Cum insa vorbim de o micuta companie romaneasca versus una importanta al carei cost de achizitie este cel mai mare din toata istoria achizitiilor M$, ma indoiesc ca va avea aceiasi soarta.

  Toate bune Victor!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura