Drum luminat, Cristian Topescu!

Incerc de vreo 5 minute sa scriu niste cuvinte. Nu imi iasa, pentru ca nu le gasesc.

Sa spun ca a fost cel mai mare comentator sportiv din toate timpurile, mi’se pare prea putin pentru ca nu a fost doar atat, ci o enciclopedie sportiva.

Sa spun ca a fost omul care a comentat cele mai mari bucurii ale natiei asteia si ale mele, e prea putin pentru ca nu a fost doar un banal comentator.

Asa ca voi spune doar atat: Dumnezeu sa te ierte si odihneasca maestre! Drum luminat spre stele!

4 comentarii la „Drum luminat, Cristian Topescu!”

  1. Dumnezeu să-l odihnească !
    În inimile multor ascultători și tele-ascultători va rămîne o frumoasă amintire – ne vom aduce aminte mereu de vocea lui, de informațiile oferite, de o diversitate ce pur și simplu te făcea aproape să uiți că de fapt nu urmărești un meci de fotbal ci asculți o enciclopedie cu subiecte instant, altele și altele, în funcție de evoluția din fiecare secundă a meciului. Un comentator de un înalt nivel, care a reușit să atragă atenția asupra sportului, a evenimentelor sportive, a fenomenului sportiv, și la modul general a însemnat un model de urmat pentru cunoaștere.

    Răspunde
  2. A fost un titan! Restul e…voce, vocea lui inegalabila, profunda, blanda, care ne aducea acolo, in miez! Dumnezeu sa il primeasca acolo sus, alaturi de alti titani!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura