Drum luminat, Cristian Topescu!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

4 Responses

 1. vasile says:

  Incet, incet oamenii care au dat valoare acestei tari se duc, Cristian Topescu, o voce unica, nemuritoare…

  Dumnezeu sa-l odihneasca!

 2. Sorin says:

  Dumnezeu să-l odihnească !
  În inimile multor ascultători și tele-ascultători va rămîne o frumoasă amintire – ne vom aduce aminte mereu de vocea lui, de informațiile oferite, de o diversitate ce pur și simplu te făcea aproape să uiți că de fapt nu urmărești un meci de fotbal ci asculți o enciclopedie cu subiecte instant, altele și altele, în funcție de evoluția din fiecare secundă a meciului. Un comentator de un înalt nivel, care a reușit să atragă atenția asupra sportului, a evenimentelor sportive, a fenomenului sportiv, și la modul general a însemnat un model de urmat pentru cunoaștere.

 3. ice4you® says:

  Imi aduc aminte, ca dupa acel campionat de infarct a luat decizia de a nu mai comenta competii fotbalistice datorita trairilor la limita si de atunci a ramas “doar” la a comenta sporturi mai “blande” cum ar fi campionatele de gimnastica feminina, unde era la fel de magnific …

 4. Radu says:

  A fost un titan! Restul e…voce, vocea lui inegalabila, profunda, blanda, care ne aducea acolo, in miez! Dumnezeu sa il primeasca acolo sus, alaturi de alti titani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.