E timpul sa mai schimbam un guvern: JOS PONTA!

Aşteptările analiştilor financiari privind evoluţia economiei României au înregistrat în august cea mai puternică îmbunătăţire în rândul ţărilor din Europa Centrală şi de Est, iar România a ajuns astfel să aibă cele mai bune perspective din regiune, alături de Slovacia.

Niciunul dintre analiştii consultaţi nu anticipează o înrăutăţire a situaţiei economice în România şi Slovacia în următoarele şase luni.

În rândul ţărilor cu cele mai bune perspective din regiune, România şi Slovacia sunt urmate de Cehia (41 de puncte) şi Austria (38,9 puncte).

Situaţia actuală a economiei României este, însă, percepută de cei mai mulţi dintre analiştii financiari ca fiind doar „acceptabilă”. Astfel, indicele care evaluează starea economiei în prezent situează România pe poziţia a patra în regiune, cu 20 de puncte, în urma Cehiei (45,5), Poloniei (43,5) şi Slovaciei (27,3).

Sursa: mediafax

In buna traditie romaneasca, atunci cand lucrurile incep sa mearga inspre bine abia astept sa facem din nou cacatul praf!

JOS PONTA! JOS GUVERNUL! CU CAP DE PAIE INAINTE!

3 comentarii la „E timpul sa mai schimbam un guvern: JOS PONTA!”

  1. Ete na … bravo ma, pai si atunci de ce mai votara baietii astia de pe FB un mesia cap de paie in fruntea tarii?!?! Tu crezi ca majoritatea stiu ce e aia munca?! Cacat … nici macar nu ii intereseaza ca stiu sa doarma langa ea! laugh

    Răspunde
  2. In buna traditie ro ne ducem la inalte porti sa lingem, sa mazilim si sa luam steag de domnie. D-aia nu dam inainte, ca nici azi nu ne potolim de mentalitatea astea de Fanar….

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura