F1 2018 – se anunta un an interesant

Multe schimbari sunt anul acesta in F1, de la masini noi, motorizari, elemente de siguranta/aerodinamica noi, gume noi si pana la prima transmisia live a acestei competitii de catre noul proprietar al F1, Liberty Media Global (cei care detin si UPC Romania, dar fara drepturi de transmisie F1 la noi laugh ) ce a adus elemente grafice noi, multe aduse dupa modelul transmisiilor de peste ocean, ce fac aceasta competitie sa fie parca ceva mai aproape de telespectator, decat frigiditatea cu care eram obisnuit pana acum.

Referitor strict la cursa, Melbourne – Australia este primul Grand Prix din fiecare an de debut al F1, care a adus victoria celor de la Ferrari, greu inghitita de Mercedes. In acelasi timp RedBull Racing se anunta un competitor cu pretentii importante, iar bucuria mea cea mai mare este ca MCLaren cu noua motorizare Renault se anunta o masina competitiva, care s’a clasat cu ambele monoposturi in puncte, Alonso ocupand un meritat loc 5 pe grila ce vine ca un balsam dupa cosmarul Honda. Nici echipa RenaultF1 nu sta rau deloc si ei au fost in puncte.

Sa nu uit sa le multumesc si alora de la erdeesh ca ne’au fiert cu preluarea transmisiei pana cu o zi inaintea debutului asteptand probabil ofertele last minute. dash

2 comentarii la „F1 2018 – se anunta un an interesant”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura