Gabriela Firea demonteaza fake news’ul cu ambulantele de la Matei Bals

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, demonteaza intr’o postare pe facebook fake news’ul despre care scriam aici, respectiv cel in care erau prezentate mai multe ambulante cu pacienti bolnavi de COVID19 si care ar fi stat la rand in curtea Institutului Matei Bals.

Ministerul sanatatii, condus de un membru PNL, a anuntat la pranz, prin comunicatorii-dezinformatori uzuali, ca in Bucuresti au aparut 100 de noi cazuri de pacienti covid 19, de ieri pana azi.

Ca sa vedeti pana unde se merge cu manipularea si dezinformarea, iata cateva cifre :

* Spitalul Victor Babes 10 internari
* Spitalul Colentina 0 internari (sunt asteptati 4 pacienti din tara, anuntati dupa comunicarea oficiala)
* Spitalul Carol Davila 0 internari

a scris Gabriela Firea pe facebook.

„Sirul de ambulante de la Matei Bals au fost ambulante adunate de la toate depourile, plimbate prin oras (avem pe camere de filmat) sa fie pozate si bagate toate goale in Matei Bals pentru fotografiere. Știu exact harta pe unde au umblat, dar repet, îmi este rușine de rușinea lor. Știu exact când au ieșit din garaj și din ce garaj au ieșit, care este traseul pe care l-au făcut până la Matei Balș. Am toate aceste imagini. Nu era nevoie să facă așa spectacol grotesc”

a mai declarat Gabriela Firea la RTV.

Asadar, asa cum am banuit, mizeriile alea de fotografii si filmulete ce au facut valva pe tot intenetul si au fost imediat preluate de toata mass media miluita fara a se verifica autenticitatea lor si doar pentru a face mizerbilele jocuri politice ale gunoaielor care ne guwerneaza, s’au dovedit intr’un final un fake news mizerabil, lansat chiar de cadrele medicale de la Institutul Matei Bals, respectiv doctor Maria Nitescu si asistenta Gabriela Ciobanu. in cadrasie cu toata mizeria asta de guwern si presa cumparata!

Pe viitor incercati sa nu mai inghititi ca niste papagali tot ce va mesteca astia, prima voastra datorie de oameni cu capul pe umeri este sa va puneti intrebari si niciodata sa nu credeti nimic fara dovezi concrete si transparente, care se pare ca nu se dovedesc a fi tot timpul alea transmise de Ministerul Adevarului!

poze cu ambulante la bals

2 comentarii la „Gabriela Firea demonteaza fake news’ul cu ambulantele de la Matei Bals”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura