Gen. Dumitru Dumbrava, creatorul „campului tactic din justitie”, tras pe linie moarta|UPDATE

Si ce ziceau securistii prin UM’urile lor de propaganda … ca scrisoarea aia e neimportanta si e scrisa de un neica nimeni din Americadiablo

Aoleu, dar ce aflam azi …

Generalul Serviciului Român de Informații Dumitru Dumbravă a fost trecut în rezervă

Fratilor, daca picarea lui Coldea era previzibila, la Dumbrava nu se astepta nimeni sa fie trecut in rezerva la fix o zi de cand acea scrisoare a lui Giulianii care critica dur, fix „campul tactic din justitie” al carui tatuc a fost!

Prieteni, derularea razboiului la baioneta din transee a marcat deja o URIASA victorie in dreptul taberei anti-stat paralel de indata ce au primit intariri de desant american, in vremea in care Lazarica e ca excutat iar Maior e deja pe avion inspre locul de executie!

Sincer, in tot optimismul meu, nu ma asteptam la asa victorii rapide si decisive in acest razboi ce parea fara sfarsit! De amu, sa indraznim sa speram ca o sa vina si ziua judecatii lui pentru tradare alaturi gasca binecunoscuta.

Update: lovitura e mult mai grea decat parea la prima vedere …

3 comentarii la „Gen. Dumitru Dumbrava, creatorul „campului tactic din justitie”, tras pe linie moarta|UPDATE”

  1. Asta dacă nu cumva chiar tovarășul dumbravă, și-a făcut ieșirea pe scara de incendiu .. știu că imediat după ce valcov a feisbucit protocolul secret, începuse o anchetă despre cine a scurs documentul cu pricina din birourile sri .. s-o fi finalizat ancheta .. bine, cauza ultimă este schimbarea de direcție de peste ocean .. lazareeee, urma scapă turma .. îți explică udresa ce înseamnă asta .. numai că la mecla ta , nu știu dacă îți dau viza de intrare în Costa Rica laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura