Global mass protests 15th October 2011

Lumea ia foc la propriu incet si sigur, asa cum am tot zis eu de ceva vreme incoace … dupa amplele proteste din Europa si Africa, a venit si randul Statelor Unite unde la in gluma mai in serios, Wall Streeat este luata cu asalt de protestatarii care propun ziua de 15 octombrie ca ziua Revolutiei Mondiale …

… in USA nu imi aduc aminte sa se fi mai vazut asa ceva de prin anii in care miscarea Flower Power protesta pe unde nimerea, impotriva razboiului din Vietnam. Le’a ajuns si americanilor cutitul la os, iluzia (visul) american se pare ca nu prea le mai tine nici lor de foame … evident ca in spatele acestor proteste nu sunt intamplatoare si in spatele lor se afla tot niste “oameni dintre cei destepti” … de unde se confirma faptul ca, istoria ne invata ca nu invatam nimic niciodata.

Mai multe fotografii si nu numai, gasiti aici.

P.S. Cea mai tare faza este ca pe siteul oficial al CNN, nu am gasit nici macar o stire legata de aceste evenimente laugh Tare, nu?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...