Ieftinirea benzinei si mancariciul din talpa

Ce nu au inteles niciodata idiotii astia care ne guverneaza este ca cu cat scumpesti mai mult un produs cu atat mai mult va scadea consumul si implicit profitul. Cam asa este si cu pretul la carburanti unde si maine daca benzina ar fi gratis noi tot am plati vreo 3 lei pe ea … ca pe acolo se invarte partea statului dintr’un litru de benzina daca punem cap la cap taxe/accize/suprataxe/supraaccize/fonduri de solidaritate/etc. Desi toata lumea da cu pietre in petrolisti ca ei mentin pretul sus de vina in mare parte este statul asta de cacat cu taxele lui cu tot pentru ca ei nu sunt dispusi sa piarda nimic, vezi si amanarea infinita de scoarete a celebrilor 0,07EU/litru care chipurile se taxeaza si in ziua de azi pentru autostrazi. Careee … autostrazi?!

Trecand peste acest aspect, desi benzina s’a ieftinit doar cu vreo ~50 bani/litru fata de cat era anul trecut pe vremea asta, impactul psihologic este asigurat si am inceput sa fiu ceva mai larg la punga atunci cand vine vorba de facut plinul la masina. laugh Si uite asa … ajutat de vremea de afara care miroase a primavara, ma mananca tot mai tare talpa. Ca tot e uichend … o sa ma urc si azi in masina si o sa plec … destinatia o sa o fac din mers. laugh

Duminica faina sa aveti!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. Radu says:

  Drumuri bune!

 2. ice4you® says:

  Multam maestre, la fel si tie! smile

 3. Marius says:

  Am fost si eu plecat cu tiribomba de la munca ieri… ca tot fu frumos. Cu 80 de lei era cat pe ce sa dau p-afara. Am facut vreo 300 de km si tot le-am lasat surplus suficient.
  Nu mai stiu sa aproximez ca inainte laugh.