Il capo di tutti capi…la conserve de sezon

O cauza directa a lipsei mele de pe blog este faptul ca a inceput conservaraia de sezon, la care, fara modestie, ma pricep.

Mai jos dovezile:

Voi cum stati la acest capitol?

Da’ sa fiti sinceri…

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

  1. Redoo says:

    Mama mai are de bagat gogoşari, soacra doar ardeiul iute si dulceata de gutui. ..deci, stam bine.

  2. ice4you® says:

    Bravo maestre … eu inca nu am trecut la actiune pentru ca nu prea mananc dulceturi de nici un fel, iar gogosarii nu imi plac. Urmeaza in curand sa pun muraturile la butoi (am invatat de pe la prietenii olteni :D), varza si bineinteles carnoasele. laugh
    Succes in continuare!

  3. radu says:

    Redoo, pune mana la treaba, ca altfel o sa mori de fomita! smile laugh
    Sincer, eu eram bata, dar de cand m-am insurat am invatat de la nevasta, arta nu alta!
    Ice; eu mai am bulioane, castraveti(cu tarhon!!, da o savoare…). gem de gutui si compot de gutui si, in premiera, gem de mere! .
    La anul sper sa reusesc zacusca si ciupercaraie la borcan! Ce mai, upgrade!
    Muraturi taranesti nu consum, sunt cu sare, iar la Craciun probabil o sa congelam si afumam, dar garnita nu ne mai agitam.Abia astept sa fac un muschi afumat si niste carnati cu porc si vita….
    Daca vine bombardeua macar am ce manca.