In Franta au inceput simularile de Blackout, #BlackOutParis

In Franta au inceput simularile de #Blackout , daca aveti rezervare de sarbatori la #Paris , “Orasul luminilor”, pentru o vacanta de neuitat, nu uitati nici voi sa luati in bagaje niste lumanari, un radio cu baterii, niste conserve, ceva bani cash (stiu, e cah, dar totusi), vreun baston telescopic si un spray paralizant,  asigurati’va ca usa hotelului la care va cazati se poate baricada, chestii, socoteli … 

#Slava

“Pe 9 decembrie este planificat un test național de către Enedis și RTE, cu care prefecturile vor fi asociate sub forma unui exercițiu de masă (n.r. de simulare a unui blackout).”

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

  1. cib says:

    Franta a avut doi mari conducatori: Napoleon I si Louis de Funes. Atat! sarcastic