Incheierea evaluarii pagubelor …

Acum ca am timp sa respir (cam mult zis la ce calduri sunt) am descoperit ca defapt pe frantuzoaica am vreo trei ciupituri si nu una de la grindina ce a reusit sa treaca prin policarbonatul cu care era acoperita. Din fericire sunt mici, atat de mici ca abia astazi am reusit sa le vad cand masina se afla parcata la umbra. Probabil ca voi incerca sa te trag cu ventuze desi posibil sa le las si asa, ca imi e teama sa nu fac mai rau, nici vopseaua si nici lacul nu sunt sarite, ma pot obisnui cu ele. In rest, la casa si terasa am terminat, magazia si policarbonatul care acopera masina urmand sa il repar peste vreo saptamana, sau mai exact, cand reusesc sa imi convoc din nou prietenii, pana atunci sper sa nu mai vina furtuni de dimensiunea celor care au fost. Materialele sunt, timp sa gasim.

Per’ansamblu, la ce a fost, putea sa fie mult mai rau, ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat destul de ieftin si mai ales ca toti apropiatii mei sunt bine si sanatosi.

Tragem tare si mergem inainte.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. radu says:

  Bafta si o bere rece! 37 Celsisu la Slatina in acest moment, a fost si la noi grindina, dar in Nordul judetului, rupere, ca in pozele tale.
  Sanatosi sa fim, ca se repara restul…

 2. ice4you® says:

  Foarte nasol … ce sa mai zici … faci ce poti si multumesti alui de SUS ca ai scapat cu atat. In rest … si pe aici a fost cald ca in iad, nu 37 de grade da nici departe … norocul ca a dat o ploaie si a mai racorit. Amar o fi numai de aia de nu au reusit sa isi repare. sad Ciudat vreme ….

 3. Vasile says:

  La mine a fost jale azi, 40 de grade la umbra pe bune, unde nu bate soarele niciodata dar e in aer liber, indiferent de ce zic aia la meteo si pe seara a venit si o pacla, pfff…. a fost crancen, acum s-a mai racorit.

  Va doresc la toti o noapte linistita!

 4. Marius says:

  La mine fu ieri 43 de grade în bordul mașinii.

 1. 07/16/2017

  […] bagat in cacat, nu eu o sa ii scot si nici Dumnezeu ca avea treaba cand il rugam eu sa imi opreasca piatra de pe casa care venea nu ca am vrut’o eu ci ca … s’a […]