Independence Day: Resurgence

Au trecut exact 20 de ani de la lansarea primului Independence Day care a fost un film SF de referinta al anilor ’90. Dupa acesti 20 de ani, au reusit intr’un final sa lanseze si o continuare pe care sincer mai bine nu o mai faceau!

Filmul asta e prost de la cap la coada si parca facut pe viteza inainte! Au incercat ei sa faca ceva, sa continue o poveste de succes … dar sincer din punctul meu de vedere este un EPIC FAIL! pe care nu merita sa dati banii pe la cinematografe!

As vrea sa pot zice mai mult, insa nu am ce!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Radu says:

    O gramada de epic fails in ultima perioada, n-ai ce vedea, zau asa!

  2. Vasile says:

    Efecte, chestii de care sunt pline orice productie americana, basini patriotice, salvatori lumii, bla, bla, bla…. astept pana apare versiunea 3D, sa-i vad pe aia cum dau din tentacule si cum aterizeaza nava mama in sufragerie la mine