Industria “tomobilelor” e in rahat pana la gat!

Dupa tsunamiul cu Volkswagen un micro tsunami azi: Toyota va rechema aproape 4 milioane de masini pentru diverse defecte. Deja actiunile Toyota scade pe burse!

La doar cateva ore, soc si groaza: Volkswagen a anuntat ca va plati in cadrul procesului din SUA sume reprezentand amenzi si rascumparari de vehicule – aproape 450.000 de masini – in valoare de 14,7 miliarde USD!! Si in curand va semna cu procurorii federali o intelegere de 500 de milioane usd pentru a se inchide astfel cazul penal privind fraudarea consumatorilor.

Daca adaugam costul reparatiilor la celalalte 10 milioane de modele vandute in toata lumea si costurile ce se vor genera din alt proces tot din SUA, putem spune ca Volkswagen nu sta deloc pe roze!

Ce parere aveti de aceasta sarabanda de masini care mai de care mai “fiabile”?

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. ice4you® says:

    Maestre, ti’a sarit din “stiri” aia cu Mitsubishi care a recunoscut ca a trisat la teste si intre timp a intrat sub tutela Renault … ma rog Nissan grup Renault smile care a profitat de moment si caderea pe burse a Mitsubishi cumparandu’i la 40% din cat aveau valoare de piata inainte. Fara infuzia asta de capital probabil ca azi vorbeam de Mitshubishi la trecut … DIN PACATE! smile