Uiuiuiuuuu …

Titlu de c@c@t stiu … doar ca uneori sunt atat de furios ca as scrie pe aici ceva, desi nu stiu cui pana mea ii mai pasa de ceva … sau cuiva, ca unul Plesu, abject de la natura, sluga comunista si pupincurist basist se declara ca …

Sunt perplex că un personaj atât de nelalocul lui ca Victor Ponta a putut să joace un rol în politica românească …

Continuare o puteti voi citi aici, ca mie imi vine sa vomit convulsiv!

Asta e unul din aia care se bat cu caramida in piept ca e corifer al societatii civile de dupa decembrie ’89 (cand el putea parasi tara desi dezident in vremea in care noi nu laugh )desi era sugaci inainte si mai ales dupa. Asta e unul care ii arata pe alti cu degetul ca au plagiat (foarte probabil) pentru un cacat de lucrare de doctorat (toti stim cum se fac) in vremea in care el a plagiat carti intregi. Asta … mizeria asta abjecta, e unul care pupa cur de marinar doar ca sa faca parte din intelectualii de care aia reali se dezic pana si din mormant.

Mori Plesule, nu iti doresc asta fizic, da macar public! Nu crezi ca e vremea sa iti vezi de nepoti si mai ales de cartile nescrise, mizerie infama?! Hai … canta la alta masa, tinerii frumosi si liberi se gandesc azi la brexit mai tare decat la ce vomiti tu, voma intelectuala!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Sorin says:

    Este ciudat că nici măcar nu-şi dă sama că e în menopauză intelectuală, şi în impotenţa lui virilă de haiduc rătăcitor aflat în căutarea ideailor (orto-meta-para-)metapsihice nu realizează că vremea lui a trecut… mai poate doar să se facă de cacao…

  2. ice4you® says:

    Sorine … din pacate, probabil ca la noi pacatul al mai mare e ca nimeni nu isi stie locul. Eu stimabilului domn intelectual Plesu ii voi lasa mereu primul loc, ca il merita, pe poarta cimitirului locul (teoretic ar fi) in ordinea varstei.